MODA ZA SLONOVE

MODA ZA SLONOVE:: Ovih dana, najpoznatiji svetski modni kreatori, pridružili su se borbi za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. Na poziv dve britanske fondacije "Kraljevski parkovi" i "Porodica slonova", Tomi Hilfinger, Kalvin Klajn, Dona Karan, Karolin Erera i Alberta Fereti, kreirali su unikatne modele prekrivaca za slonove od skupocenih materijala kao što su kašmir i svila.

10 Februar 2009

moda za slonove Ovih dana, najpoznatiji svetski modni kreatori, pridružili su se borbi za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. Na poziv dve britanske fondacije "Kraljevski parkovi" i "Porodica slonova", Tomi Hilfinger, Kalvin Klajn, Dona Karan, Karolin Erera i Alberta Fereti, kreirali su unikatne modele prekrivaca za slonove od skupocenih materijala kao što su kašmir i svila. Njihove kreacije ce uskoro biti prodate na aukciji, a sav prikupljen novac poslužice za izgradnju novog staništa za najveceg cetvoronožnog sisara na svetu, u Indiji. Naime, u potrazi za hranom divlji slonovi cesto uništavaju sve što im se nade na putu pa i useve od kojih živi lokalno stanovništvo. Cilj ove originalne inicijative je da se uspostavi prirodna ravnoteža i sklad izmedu ljudi i slonova.
Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt