Malo smeha - mnogo smeha!

Kad se, večeras, vratiš majci, daj joj ovaj koverat i reci joj, budući da ti je sad 18 godina, da ti je ovo posljednji ček koji će ikad videti od mene za alimentaciju. Tad se odmakni i posmatraj izraz na njenom licu!

10 Jun 2007

Razveden otac:
"Kad se, večeras, vratiš majci, daj joj ovaj koverat i reci joj, budući da ti je sad 18 godina, da ti je ovo posljednji ček koji će ikad videti od mene za alimentaciju. Tad se odmakni i posmatraj izraz na njenom licu!"...
Kćer razvedenog oca:
"Mama, otac me je zamolio da ti predam ovaj koverat. Rekao je da ti kažem, pošto sam napunila 18 godina, da je u tom kovertu poslednja isplata alimentacije koju ćeš ikad dobiti. I, sad, tako je rrekao, treba da se malo odmaknem i posmatram izraz tvog lica."
Aha, reče žena i udari se po kolenu. Vratiću mu istom merom... Pa dodade...
Razvedena majka:
"Kćeri, moja, kad sledeći put posetiš oca, reci mu da sam, posle 18 godina - odlučila da ga obavestim da on nije tvoj otac... a tad se odmakni, ti... i posmatraj njegov izraz!"

oOo

Stipe, student u Zagrebu, piše svojoj curi koja studira u Splitu:
"Draga Ane! Mislim da naša veza nije ono što sam si zamišljao. Udaljenost između nas je suviše velika. Moram i priznati da sam te, od kad si zadnji puta bila ovdje, prevario, čak, četiri puta. Mislim da to nije u redu ni za jedno od nas. Oprosti mi i molim te pošalji moju sliku koju sam ti ostavio. Pozdrav, Stipe".
Ane, vidno povrijeđena, odmah je otišla do kolegice u fotoradnju i pokupila sve slobodne fotografije mladića i uz to ubacila u omotnicu još i slike svih svojih mlađih rođaka, prijatelja i bivših dečki. Sve je stavila u pismo zajedno sa slikom od Stipe (ukupno 47 komada!) te napisala slijedeći tekst:
"Dragi Stipe! Žao mi je, ali te se stvarno ne mogu više sjetiti. Molim te da si izabereš svoju sliku i da mi ostale vratiš. Pozdrav, Ane!"

oOo

Proslavljali muž i žena godišnjicu braka i muž reši da kao poklon iznajmi teren za golf i opremu. I tako oni igraše golf i, u jednom trenutku, žena udari lopticu i ona ode daleko u šumu i ču se lomljava stakla.
Oni brže-bolje dotrče do tog mesta, kad, tamo, koliba i na njoj razbijen prozor. Kad su ušli da se izvine, ugledali su čoveka pored prozora i, dole, na podu, razbijena lampa.
Muž i žena počnu da se izvinjavaju, međutim, čovek ih prekine:
- Nemojte se izvinjavati, molim vas, nemojte...
- Kako?!...
- Zašto da se ne izvinimo?!...
A čovek odgovori:
- Pa, zato... zato što sam ja duh iz lampe...
- Bože! Duh... duh iz lampe!...
- Ja vama treba da zahvalim što ste me oslobodili iz lampe posle 1.000 god robije!...
Muž i žena nisu mogli da dođu do daha...
Duh...
1.000 godina...
I, sve, to, njima, da se...
- I zato, ispuniću vam po jednu želju, a treća nek ostane meni...
Muž i žena se složiše, ko ne bi!
Muž pozele ogromnu vilu s bazenom.
Na to će duh:
- Nema problema, gospodine...
I on pucne prstima pa kaže:
- Eto, sad imate vilu umesto one vaše kuće... A šta biste, vi, gospođo, na vas je red, šta ste poželeli?
A na to će žena:
- Ja bih, ako ste u mogućnosti, da u garaži imamo svako po dva automoblia!...
- Nema problema. To je gotova stvar... A je l' mogu ja, sad, da kažem svoju želju?
- Možete, možete! - složiše se oni uglas.
- Pa, evo... Moja đelja je, gospođo... Da vi i ja odemo gore, na sprat, na sat seksa... pauzirao sam 1.000 godina!
I oni pristanu, ma koliko to bilo čudno, neuobičajeno, da ne kažem neku krupniju reč, ali...
I bi što bi...
Posle jednog sata, upita duh iz lampe gospođu:
- Niste mi rekli koliko imate godina?
A ona će:
- 36.
A on će, na to:
- I još verujete u duhove?!

oOo






Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt