LETNjI AUTOBUSI ZA TURISTE

U dogledno vreme, potrebna su, bar, tri izletnička autobusa, s otvorenom galerijom na krovu, s malim barom s osvežavajućim bezalkoholnim pićima, telefonskom kabinom, bežičnim Internetom, WC-om, suncobranima itd.

25 Maj 2016

U dogledno vreme, potrebna su, bar, tri izletnička autobusa, s otvorenom galerijom na krovu, s malim barom s osvežavajućim bezalkoholnim pićima, telefonskom kabinom, bežičnim Internetom, WC-om, suncobranima itd. S lanč-paketima, turisti idu u jednodnevni izlet u okolinu (pećine, izvor Moravice, Sokograd, Ripaljka, Rudnik, Rtanj, Oporavilište na Ozrenu, Banja Jošanica, Vrmdžanski grad i druga okolna sela itd.). Taj dan treba da bude - to nema nigde na svetu - poklon-dan turistima, banjskim gostima.
Reklama? Zašto da ne! I "Mercedes" se reklamira, može i TK "Sveta Sokobanja"! (Treba, zainteresovani, na vreme, da se upišu u spisak, kao za posetu "Belom dvoru", u Beogradu, na Dedinju, ali ovo kod nas treba da je besplatno! - a ne da se naplaćuje kao tamo!).
Na ovakvim turama, mogu se ponuditi i šatori i odgovarajuća oprema na sklapanje, stočići, stolice i stoličice, ljuljaške i ligeštuli za predah u prirodi, da se gosti, na miru, u rajskom okruženju, nadišu čistog vazduha. Imamo najčistiji vazduh na Balkanu, a ne nudimo ga!
Na autobusima - na svakom od njih - s obe strane - na srpskom, engleskom, francuskom, ruskom, nemačkom i esperantu - da piše: "Sokobanja, Sokograd - dođeš star, odeš mlad!" (srpski pisac Branislav Nušić).
S druge strane treba da piše na isti način, ali moja verzija: "Sokobanja, Sokograd - dođeš bolestan, ostaneš zdrav!" (srpski pisac Boba Mihić).
Naravno, sve ovo treba dobro osmisliti, pa i, između ostalog, s pravim ljudima i budžetski planirati.
Vidimo se na izletu! Upisaću se u spisak i dobiti svoj termin!
 

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt