Kontrola ritma - šta je to? - Da li znate?

Kontrola ritma:: San svakog muškarca: ona otkopčava vaš kaiš, otvara šlic i svlači donje rublje…

4 Maj 2012

San svakog muškarca: ona otkopčava vaš kaiš, otvara šlic i svlači donje rublje… Priželjkujete da vas "baci na leđa", "pospe zvezdama" dok se seksualna igra zahuktava. I snažni muškarci žele da budu oslobođeni odgovornosti, da ne diriguju tempo seksualne igre - bar ponekad! Nek ona bude "vajar" a vi njen hleb nasušni... ponekad! Da vas golica, ljubi, da vam šapće, ona da ima svu vlast nad vama i vašim carstvom, muškim, hoćete, to, tako vam se, eto, tad prohtelo... Predaja i potčinjavanje su i reči sa seksualnim značenjem - i vi želite da tako darujete svoju dragu!...
Hoćete promenu, dole monotonija, nudite joj nešto novo, samo za nju, nek vlada... nek ona "drži volan" i hita kud joj drago i kako joj se prohte... drukčije od onog kako je "zapisano" još od Adama i Eve... ovog puta nek ona caruje! Nek ona donosi odluke a vi ste tu da je slušate i ispunjavate joj sve želje ovog sveta!...
Neki muškarci strahuju od prvog "opipljivog" koraka i uvek ostaju samo u želji mašte. Mnogi ne pokazuju svoju želju da se potčine ženi jer se plaše da će one pobeći zbog tog, uplašene.
Kakva zabluda!...
Nekad su postojale dve kategorije žena: devojke za udaju i one druge. Znate na šta mislim. Žena je, međutim, danas slobodna da odabere partnera s kojim će imati prijatnu seksualnu vezu. Muškarac više nema odlučujuću ulogu.
Mnoge žene ne vole da muškarac bude pasivan, imaju osećaj da mu se ne sviđaju. Ali, nije tako, to je samo dokaz da muškarac to veče želi da bude ženin seksualni rob. Ništa strašno: naprotiv, sve je lepo što se sviđa oboma! Želja muškarca da bude zaveden, najjača je na početku veze. Sve više muškaraca tvrdi da ne preduzimaju nove korake sa ženom koju su tek upoznali - dok od nje ne dobiju znak da priželjkuje erotsku igru. Osećanje da ste željeni, važno je i za muškarca koliko za ženu. Čak i stidljiva devojka može zavesti muškarca. O, i te kako! Kad nosi čipkasto donje rublje, kad "pali" nevinim okom, kad ima haljinu pripijenu uz telo, upali sveće na postavljenom stolu, uopšte kad stvori zavodnicku atmosferu.
Sve što je potrebno da učini da bi preuzela vodeću ulogu jest da vas dodiruje, nežno, da se ponaša seksi. Muškarci su više osetljivi nego što žene uobičajeno misle. Oni mogu biti maštoviti, skloni seksualnim sanjarenjima itd.

Raznovrsnost, spontanost, nenametljivost, neobičnost, osnovni su atributi dobrog telesnog odnosa

Kad žena ima vodeću ulogu, čini se da seks duže traje, da je strasniji. Žene znaju savršeno da vas zavode, da vas stave na muke, da vas odbijaju i da vas onda nežno prime u zagrljaj. Ipak, da bi pri seksualnom odnosu sjedinjenje za obe strane predstavljalo zadovoljstvo, moraju se poznavati neka pravila ljubavne igre, tj., predigre.
Raznovrsnost, spontanost, nenametljivost, neobičnost, osnovni su atributi dobrog telesnog odnosa. Morate biti ravnopravni partneri u tom činu. Morate znati da je, u intimnim trenucima, ženi potrebno više vremena nego muškarcu da postigne svoj vrhunac.

Budite strpljivi...

Odložite svoj orgazam. Vodite računa šta uzbuđuje vašu partnerku. Imajte na umu da je naše telo (ups!!!) ženino telo kao instrument na kome svirate.:))) Ono što se dešava u trenutku polnog akta i za vreme doživljavanja orgazma, mnogo je lakše uočiti i bolje poznati kod muškarca nego kod žene. U trenutku orgazma ili posle njega, može da se promeni osećaj za doživljaj vremena, tako da misli prolaze isuviše brzo da bi mogle da budu iskazane rečima.
Postoje iskusni muškarci koji, zahvaljujući svojoj ljubavnoj veštini, uspevaju da probude želju žena koje su u seksualnom pogledu manje ili više hladne od ostalih. Ali, takođe, ima i žena koje su do te mere iskusne u veštini vođenja ljubavi da mogu da aktiviraju i seksualno slabijeg muškarca.
Takve žene poznaju sva lukavstva pomoću kojih se muškarac može uzbuditi i u isti mah one mogu i umeju da prilagode svoj bogati repertoar potrebama raznih partnera i u raznim situacijama (sad sigurno kažete “kako ja nikad ne upoznam takvu”).

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt