Kako doći do strastvenog seksa?!

Strastveni seks:: Muškarci, ovo piše žena! Ona zna šta je ženi potrebno! Dakle, ne lutajte, prihvatite ove ženske savjete

16 Jul 2012

Muškarci, ovo piše žena! Ona zna šta je ženi potrebno! Dakle, ne lutajte, prihvatite ove ženske savjete - nećete zažaliti! ("Ponekad treba i ženu poslušati!"... pa, evo vam prilike, ne propustite je!)...
A šta je cilj?
Cilj je: Zapanjite partnera i potjerajte mu krv žilama!!!...
U dugogodišnjim vezama, seks s vremenom postaje rutina koju možemo usporediti s peglanjem – moramo se prisiliti da počne; kad, već, počne, ustanovimo da uopće i nije tako loše, a kad sve obavimo, sretni smo jer ćemo opet par dana imati mira! No vaš seksualni život ne bi smio biti poput tog vica! Dajemo vam nekoliko savjeta kako "začiniti" seksualan život i pretvoriti ga u aktivnost koju obožavate!

Uđite u formu!

Ovo je jedna od stvari kojima možete poboljšati seksualan život. Vježbanje pospješuje lučenje seksualnih hormona kod žena i kod muškaraca, a odgađa ostale loše stvari kao što su: dijabetes (šećerna bolest), kardiovaskularne bolesti ili nesanica. Ustanite "iz kauča" i idite u teretanu – imaćete više energije i osjećaćete se privlačnije.

Razgovarajte!

Donald Strassberg, profesor psihologije na Univerzitetu u Utahu, savjetuje da pričate s partnerom o seksualnim željama i maštanjima. Često parovi ne govore jedno drugom šta bi htjeli u seksualnom odnosu, pa se tako i ne ostvaruju njihove seksualne želje. Možda vam razgovori o seksu neće ispasti onako kako ste očekivali – vaš partner, možda, neće s oduševljenjem prihvatiti vašu želju za korišćenjem raznih pomagala u seksualnim igricama ili vezanje za krevet, a, možda će se i uvrijediti jer će pomisliti da je loš ljubavnik i da vam je dosadan. Ali možda reakcija bude pozitivna i vaše se maštarije ostvare! Čudno je da je mnogima vrlo teško razgovarati o tom. Iz nekog razloga očekujemo da izrastemo u potpuno seksualno sposobne ljude, koji znaju sve. Ali niko nas ne podučava seksualnim tehnikama, ama baš niko!... stoga naučite to sa partnerom. Potrebno je mnogo strpljenja, razumijevanja i ponekad “debele kože”. Ali prije sveg, potreban vam je razgovor!

Ostavite se "seksualne politike"!

Seks bi trebalo da bude zabavan, intiman i otvoren. Nemojte se truditi pronalaziti sakrivene "političke ideje" iza strasti – ako vas drži za zglobove - ne znači da je neandertalac, niti ste vi feministica ako želite biti gore!!!

Posvetite se partneru!

Ako vam partner kaže da ćete ga usrećiti ako mu izmasirate stopala, smatrajte to čašću. Usrećićete ga svojim prstima. Svakako toliko učinite, nešto što mu se sviđa, bez obzira koliko vi to volite. Nemojte ništa očekivati ili tražiti za uzvrat. Stručnjaci kažu – što više dajete, više dobivate!

Uzmite seksi film!

Pornografija je svugdje oko nas i previše je gledamo. Ali mnogima od nas nedostaje erotski naboj koji proizlazi iz strastvenog plesa ljubavnika. Predlažemo vam nekoliko filmova koje bi mogli pogledati da pobudite strasti:
· "Fantastična braća Baker” je star gotovo 20 godina, ali scena u kojoj Michelle Pfeiffer pjeva na klaviru Jeffa Bridgesa je jedna od najseksepilnijih filmskih scena.
· “Prozor u dvorište” — trenutak kad Grace Kelly izađe iz kupaone Jimmyja Stewarta nakon što je odjenula nešto udobnije.
· “Vrelina tijela”- cijeli film je seksi.

Pretvorite maštu u stvarnost!

Jeste li probali seks u James Bond stilu?!... Sjećate se gusarskih filmova – budite ljepotica koju je oteo strašan gusar!... Već vam je sigurno poznata igra medicinske sestre?!... Ili, možda, šefa i sekretarice?!... Nedostaje nam više mašte u svakodnevnom životu, pa "začinite" seks maštom.
Ovo pogotovo vrijedi za dugogodišnje veze – nakon više godina ustaljenog šablona, svaka promjena će vam dobro doći.
Na zdravlje! Na sreću!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt