Kako da prepoznate nepopravljivog zavodnika?

Nepopravljivi zavodnik:: Ko ne bi želeo da bude s duhovitim, šarmantnim i pametnim momkom

3 Maj 2013

Ko ne bi želeo da bude s duhovitim, šarmantnim i pametnim momkom koji je, naravno, veran i obožava vas?!... Obožava vas i diže u zvezde kao Branko Radičević Vukovu kćer Minu! "Kad si zvezda, sele moje, nek si među zvezdicama, među svojim, sele moja, milim sestricama!"
Ali, šta ako je on tip dečka koji voli "da leprša s cveta na cvet"... ostavljajući, pri tom, mnoga slomljena srca?!...
Mnoge se devojke zakače za takve momke misleći da će ih upravo one smiriti, ali, treba znati - takvi momci nisu u stanju da se vežu za, samo, jednu devojku!
Jer - oni - takvi su: čim osvoje devojku, izgube interes za nju! Traže drugu!...
Naravno, bilo bi predivno kad bi postojao detektor koji bi odmah otkrio radi li se o takvom tipu dečka... Ali, uz nekoliko naših saveta - možda vam, bar, malo, otvorimo oči...

1. Neuhvatljiv je i tajanstven, čak i previše. Ne znate o njemu gotovo ništa iako vas je to na početku veze vrlo intrigiralo. Ali kako vreme prolazi, situacija se mnogo ne menja - i vaš partner je još uvek velika misterija.
Ne želi otkriti previše o svojim prijateljima, porodici ili prošlim vezama, što vas već počinje da brine. Oprez - ili se podsvesno ne želi otvoriti i vezati, ili se boji da će biti uhvaćen u laži.

2. Ponekad vas nazove drugim imenom ili koristi samo neki nadimak, pa se ponekad pitate zna li uopšte vaše ime. On je već izašao s toliko devojaka da više ni ne pamti njihova imena, pa zbog tog lukavo pribegava svom isprobanom metodu. Jer s `lutko`, `lepotice`, `slatkišu` ili `ljubavi` neće nikad pogrešiti.

3. Brine se da mu je odeća besprekorno čista, možda i previše. U panici pregleda da mu nije ostao trag na majici od vašeg refleksa ili karmina tvrdeći da bi ga "starci" ubili da otkriju da ima devojku! Malo sumnjivo objašnjenje, zar ne? Ili je razlog u tom da ga negde čekaju skenirajuće svevideće oči njegove devojke.

4. Ima mnogo prijateljica i lako sklapa prijateljstva sa ženskim polom. Svaka je devojka bar jednom u životu naletela na takav tip momka - izađete na neko mesto i ispostavi se da ga svakih pet minuta neka devojka srdačno pozdravlja... ili ga, nakratko, ostavite... i kad se vratite, zateknete ga u srdačnom razgovoru s drugom! Ne možemo sa sigurnošću tvrditi da je reč o sigurnom znaku prepoznavanja okorelog ženskaroša, ali ova osobina će zasigurno mnoge devojke naterati na razmišljanje.

5. Iznenada postaje vrlo pažljiv i obasipa vas poklonima, što, inače nije njegov stil, pa postoji velika verovatnoća da je riječ o klasičnom primeru grižnje savesti zbog nekih `projekata sa strane`.

6. Prijatelji koji vas najbolje poznaju, stalno vas obazrivo upozoravaju da je nešto čudno s vašim novim partnerom i da vam treba opreznost!
Iako često ne volimo da čujemo istinu, oznaka zaljubljenosti, katkad nam zbilja samo prijatelji mogu u tome pomoći.

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt