Kako da oslobodite boginju seksa u sebi?!

Oslobodite boginju seksa u sebi:: Da, radi se o tajni vođenja ljubavi: kako pronaći božicu seksa u sebi i dati joj na volju, slobodno, svim srcem i dušom!

3 Septembar 2012

Da, radi se o tajni vođenja ljubavi: kako pronaći božicu seksa u sebi i dati joj na volju, slobodno, svim srcem i dušom!
Vođenje ljubavi je jedan od najvećih užitaka u životu. Pa ipak, mnoge prekrasne žene ne uživaju u cijelosti u ovom bitnom dijelu svoje veze. Mnoge lijepe žene imaju ogromne probleme sa samopouzdanjem kad se govori o odličnom vođenju ljubavi. Negativan stav o tjelesnom izgledu stvara veliku prepreku na njihovom putu prema izvrsnom seksu.
Strastvene žene mogu uživati u vođenju ljubavi bez inhibicija (kočnica) koje im nameću medijski prikazi ženskog tijela. Strastveno vođenje ljubavi nije, samo, privilegija mršavica.
Odličan seks je moguć bez obzira na vašu veličinu, ako znate poze i tehnike vođenja ljubavi koje vam najbolje odgovaraju. Vođenje ljubavi - ako ste jača žena - nije atomska znanost (nauka); samo vam treba malo vježbe i eksperimentiranja – a oboje može biti vrlo zabavno! Prije ili kasnije, svi smo vidjeli proizvode koji tvrde da su neka tajna dobrog seksa ili smo čuli da netko tvrdi da zna savjete za odličan seks. Činjenica je da odličan seks nije nikakava misterija, tajna. Samopouzdanje je seksi, a gotovo nijedan muškarac ne može odoljeti ženi koja je spremna, voljna i željna.
Većina seksualnih veza ima periode rasta i pada intenziteta kroz vrijeme, ali kako se u vezu često upliću i druge brige, parovi se nađu u braku - bez seksa! Ovo može biti rezultat mnogih faktora, ali često slika tijela igra veliku ulogu. Ne postoji savršena slika tijela – postoji samo ono što je trenutno popularno.
Izgradnja samopouzdanja je odličan lijek za negativnu sliku tijela, ali kako to ostvariti? Prije sveg, zapamtite da je vaš partner uz vas. Ovo je slobodna zemlja, pa znači da želi biti tu! Ovo vam odmah daje veliku prednost. Sad, kad imate svog muškarca uz sebe, kako ćete promijeniti uobičajeni “seks poslije vjenčanja” u visokooktansko strastveno vođenje ljubavi?
Prije sveg, morate ostaviti negativno razmišljanje "pred vratima" – ili, još bolje, izbacite ga sa smećem! Vaš muškarac je s vama; iskoristite ga - doslovno! Koja žena ne voli biti zavedena? NIJEDNA! Ali, zamislite, to se sviđa i muškarcima! Svatko se želi osjećati poželjno, a to uključuje i vašeg muškarca. Dajte mu do znanja koliko ga želite, tako da ga - za promjenu - vi zavedete! Pripremite sebe i svoje ljubavno gnijezdo za veče odličnog vođenja ljubavi. Vođenje ljubavi vam može pomoći da prepoznate svoje zavodničke moći, a i vaš će se muškarac osjećati izvrsno. Ovo je, stvarno, najbolji savjet za odličan seks!
Slijedeće, isprobajte nekoliko dobrih seksualnih poza, sve dok ne nađete one koje su vam najdraže. Možete svaki tjedan isprobavati novu pozu. Jače žene imaju pravu prednost u vođenju ljubavi – one su kao stvorene za udobnost, a ne brzinu! A kao što svi znamo, brzina nije cilj u odličnom seksu!
Jače žene imaju mekane obline. Upotrijebite ih kod vođenja ljubavi! Sagradite samopouzdanje spoznajom koliko vaš ljubavnik uživa u vašim oblinama.
Seks u braku bi trebao biti izvrstan. Obraćanjem dodatne pažnje vašem muškarcu, postizanjem da se, pritom, on dobro osjeća, usmjeriće njegovu pažnju na vas. A čim više odličnog seksa imate, više ćete ga dobiti!
Ključ dobrog vođenja ljubavi je da zadržite smisao za humor i avanturizam. Ovo su najbolji savjeti i tehnike vođenja ljubavi koje možete isprobati.
Oslobodite svoju unutrašnju božicu seksa i počnite uživati u stvarno strastvenom vođenju ljubavi!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt