Hoće li žene uništiti svet muških?!

Ili: Da li žena smije istresti meso i pire muškarcu na glavu?!... Čemu služe muškarci?! - pitanje - vrlo moguće kako, danas , stoje stvari!

11 Septembar 2008

Ili: Da li žena smije istresti meso i pire muškarcu na glavu?!...
"Čemu služe muškarci?!" - pitanje - vrlo moguće kako, danas , stoje stvari!
Ah, u ove vruće ljetne dane eto jedne teme koje nikad dosta, svidjet će se pogotovo ženskom dijelu publike jer sam, naravno, opet pušku uperila na muški rod.
Pa dajte mi malo objasnite čemu služe muškarci? OK, osim nekih koji još znaju zaraditi koji dinar i napraviti dijete, ali inače, današnji muškarci su totalni promašaj!

Dovedete svoj život u red, pronađete jednu harmoniju i zadovoljstvo i mislite da vam nitko ništa ne može, ali onda se pojavi ON i u dva poteza vam razje.. cijelu koncepciju!!!

Ako želite fizički i psihički nered, nabavite si muškarca; ako želite bezuvjetnu ljubav, nabavite si psa!!!

Priča mi frendica kako izgleda njezin dan nakon što joj se suprug vrati s posla.

Dođe kući nakon posla, izvali se na kauč, a da pritom jedva promrmlja «dobar dan, ja sam stigao», digne noge na stol i započinje razgovor jaukanjem, jadanjem ili kukanjem.

«Jooooj, kako me boli glava, brzo mi dođi izmjeriti temperaturu, možda sam ozbiljno bolestan!»

Mo'š si mislit'! Da, jedino može bolovati od mentalnog poremećaja.

Nakon faze kukanja, slijedi pitanje o skuhanom obroku. A naravno, u padeli je svaki dan nešto novo pa se kauboj sjedne za stol, koji je naravno već pripremljen i čeka samo kralja da se ugodno smjesti te mu se nježno u pijat stavlja juhica.

«Joj, vruća je... joooj, sad moram još i puhati u nju, ma zašto mi je nisi ohladila?»

A joooj, suze samo što mi ne poteknu!!!

«A malo je neslana, dodaj mi sol, može čak i papar.»

E pa kad svinjče posrče svoju juhicu, na repertoaru slijedi glavno jelo.

»A joooj, imamo šnicle s pireom i salatom, a mislio sam da ćeš mi napraviti punjene paprike ili njoke s gulašom. Pa što mi nisi to napravila?! Ah, pa inače ti znaš ovo meso i malo ukusnije napraviti, baš onako kao i moja mama, ma dobro ne baš tako dobro, ali približno...»

«Ma znaš što, ne bih sad uopće jeo to meso. Daj psu jer sam ja već jeo negdje drugdje i mogu ti reći da uopće nisam gladan.»

I vrati se opet na kauč, okupira televiziju i to je to.

E pa u tom trenutku, kaže ona, jednostavno vam dođe da uzmete meso i pire te mu ih fino istresete na tu njegovu glavu, koja u većini slučajeva i ne služi ničemu nego da mu kiša ne pada u želudac!

Takvih i sličnih primjera na žalost ima puno više nego što vi muškići, koji sad ovo čitate i njurgate i pljujete me sve u šesnaest, možete zamisliti!

Kako bi bilo da mi žene organiziramo jedan pokret za uništenje muškog roda?!

Ionako, čemu služe?

Niti jedna žena mi još nije odgovorila na to pitanje, a pitala sam isključivo one udane.

Naravno, preduvjet je da u akciju krenemo pod motom «misli globalno, djeluj lokalno», dakle dovoljno je da svaka žena makar malo namuči svog partnera i popije mu svakodnevno određenu dozu krvi na slamčicu te da mu tako osigura prijevremeni odlazak u rajski vrt. I nemojte ga prethodno, ni u kojem slučaju, zaboraviti životno osigurati.

Međutim, ako vam se dogodi da vam taj isti nanese toliku nervozu da ne možete doći do zraka, možete se slobodno poslužiti sredstvom za smirenje, a to je u ovom slučaju sjekira, i to najbolje prije spavanja, kada se vaš partner već lagano smjestio u postelju, uhvatio idealnu pozu, trbuh u zrak, lagano otvorena usta i filharmonija, odnosno hrkanje samo što nije startalo... Dovoljan je jedan forhend sjekirom i sva vaša napetost će nestati u samo jednom trenu, a pritom ćete još biti i nagrađeni ordenom hrabrosti prve kategorije!!!

Činjenica je da su muškarci stoljećima iskorištavali žene, i psihički i fizički, one su im služile samo za pranje, kuhanje, čišćenje, rađanje, raznorazna zadovoljavanja, iživljavanja, maltretiranja, iskorištavanja, i sve su to morale trpjeti zatvorene gubice jer nisu imale izbora!!!

Sad se ipak situacija mijenja!!!

Muškarci pomalo osjećaju taj preokret na vlastitoj koži te su postali još nepodnošljiviji.

A tko vam je kriv, dečki moji, što ste se rodili baš u ovo nezgodno vrijeme?! Žao mi je što pripadate generaciji koja je osuđena na plaćanje svih grijeha predaka.

E moji muškići, da ste imali više sreće živjeli biste u doba srednjeg vijeka u Francuskoj gdje biste samo sa kapicom na glavi jurili po dvorcu za razgolićenim sluškinjama i dvorkinjama. Ili još bolje, u Rimskom carstvu gdje ste mogli i vlastitu ženu i njenu ali i svoju sestru, susjedu, susjeda, brata, rođaka i njegovu ženu i kućne ljubimce... a žena ne bi ni pisnula!!!

Na vašu mušku žalost rođeni ste baš u doba kada iz dana u dan morate slušati koliko ste pokvareni i loši, i kako ne služite ama baš ničemu te kako nam u samo jednoj sekundi možete upropastiti našu dragocjenu sreću i ravnotežu. E pa s obzirom na te činjenice i nije neki grijeh ako vam baš mi žene želimo upropastiti taj vaš život.

Ali, dečki moji, jedan savjet: borite se kao lavovi i ne dajte da vas te vražje ženske pretvore u prah!

Naravno, moram dodati da izuzetaka ima, i to u većim količinama od onoga što mi možemo zamisliti, samo treba imati malo sreće i pravi muškarac je već u mreži!

P. S.
Nikad nije zaista ljubio onaj koji misli da je ljubav prolazna!!!

oOo
Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt