Glad tela!

Glad tela>> Poseksala sam se sa 200 frajera koje sam upoznala na Internetu! - piše u svom dopisu i hvali se - to je njen izbor.

22 Septembar 2008

"Poseksala sam se sa 200 frajera koje sam upoznala na Internetu!" - piše u svom dopisu i hvali se - to je njen izbor.
Napaljena Britanka Louis Grant u prosjeku svakih pet dana upozna novog muškarca na internetu s kojim se vrlo brzo nađe i poševi. "Ne mogu vam opisati osjećaj kada nekoga upoznam i kada znam da ćemo žestoko trgati odjeću jedno drugome samo nekoliko sati kasnije", priznala je Britanka.

25-godišnja Louise do sada je spavala sa 200 muškaraca, a jednom joj se čak "zalomilo" da se u jednom danu poševila s trojicom, koje je također upoznala na internetu. Usamljena i ostavljena zaručnica, prije tri godine je svoj očaj pokušala prikriti neobaveznim seksom, a kako je internet najjednostavniji način za pronalazak muškaraca spremnih na avanture, Britanka je pronalazak partnera vrlo brzo pretvorila u hobi.

Na svom profilu na nekoliko različitih stranica za traženje partnera Louise je napisala da je "zločesta" što je bio još veći mamac za još zločestije muškarce koji su je odmah obasuli perverznim porukama. Osim dogovaranja seksa preko interneta, 25-godišnjakinja za sebe kaže kako je rođena pod sretnom zvijezdom, da ne voli hrkanje, kućanske poslove i laži.

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt