DNEVNO-NOĆNI BIMOVI

Na nekoliko mesta u gradu treba postaviti bimove s obaveštenjima, reklamama, novostima, pozivima, podacima itd. koji bi se videli i noću jer treba da su osvetljeni.

26 Jun 2016

Na nekoliko mesta u gradu treba postaviti bimove s obaveštenjima, reklamama, novostima, pozivima, podacima itd. koji bi se videli i noću jer treba da su osvetljeni. Naši treba da imaju i tihu prateću muziku - to nema nigde u svetu - ali može da ima Sokobanja jer hoćemo da je "napravimo" da bude najbolja!
Ove bimove treba redovno obnavljati, da su sveži, novi, da zainteresuju publiku, a ne da budu "zakovani"!

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt