Da li vas ona vara?

Da li vas ona vara:: Mislite da se ona viđa s nekim? Evo kako treba voditi razgovor u kojem ćete je navesti da vam otkrije istinu...

1 Jul 2014

Mislite da se ona viđa s nekim? Evo kako treba voditi razgovor u kojem ćete je navesti da vam otkrije istinu...
Počnite od "osnovnog načina ponašanja" - savetuje Mark Safarik koji rukovodi FBSI, kompanijom iz Virdžinije koja se bavi analizom mesta "zločina" i procenom "opasnosti", sve na stručnom nivou.
Drugim rečima, obratite pažnju na iznenadne promene u njenom uobičajenom ponašanju: na njenu novu frizuru i "krpice", veću zainteresovanost za higijenu i fitnes, duže ostajanje van kuće ("loš prevoz", "srela sam staru prijateljicu", "pomogla sam jednom starcu da ode kući" i sl.), smanjen interes za seks, drastično ćuti, itd.
Ako uočite dovoljno znakova, postavite joj zamku.
Kupite dve iste romantične čestitke, tj., karte-razglednice. Pošaljite joj jednu, nepotpisanu, na posao.
Ako ima ljubavnika, neće vam to spomenuti jer neće znati ko joj je poslao čestitku - dok ga ne vidi, uživo!
Sad "odigrajte" drugom kartom.
Recite joj da treba ozbiljno da razgovarate.
"Nek to bude po mraku" - savetuje Mark, "jer će tad biti opuštenija!"
Sedite za sto na koji ste prethodno već stavili drugu kartu. Ona ne treba da bude na previše vidljivom mestu, ali je postavite tako da je ona, ipak, primeti. To se zove "uvođenje stresnog faktora".
Nemojte je suočiti s čestitkom.
Umesto tog, pogledajte je u oči i upitajte:
"Imaš li ljubavnika?"
Obratite pažnju šta će učiniti. Ako ponovi pitanje, obori glavu, skrene pogled, prekrsti ruke, oblizuje usne, prekrsti noge ili skida nevidljive trunčice prašine s odeće, zatrese glavom... želi da dobije u vremenu i - verovatno je - kriva.
Sad je trenutak da izvršite pritisak.
Ponovite pitanje, ali sad, na trenutak, pogledajte prema karti, ali je i dalje ne spominjite.
Ako, zaista, vaša draga nešto krije, postaće veoma-veoma nervozna - ona smatra da je tu, na stolu, na dogvatu ruke, ona karta koja će je raskrinkati i dokazati njeno neverstvo.
Najzad, da biste iznudili priznanje njenog neverstva, ponudite joj ono što FBI istražitelji nazivaju "scenarijem za spasavanje obraza".
Recite:
"Znam da smo imali problema i ne krivim te zbog tog, ali, samo, želim da znam istinu."
"Ako ona bude predstavljena kao žrtva, biće spremnija da prizna!" - kaže Mark koji je koristeći ovu tehniku naveo mnoge prekršioce na priznaju.
Ne dozvolite da vas zavara njeno poricanje.
"Viđao sam ljude koji su prošli vrlo složeno testiranje na poligrafu, a ipak su lagali!" - kaže Mark. "Oni koji imaju iskustva s laganjem, to sjajno rade! Jer su istrenirani. Niti trepnu! I sami veruju da je istina ono što - lažu! Ali, i običan svet, i te kako laže..."
A vi?... Lažete li, vi?...
Aha... samo ponekad i... samo kad zatreba... Aha!...

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt