Čudan hobi!

Čudan hobi:: Sedamdesetogodišnjak koji je jednom priznao da se ženio 19 puta - ali da se nijednom nije razveo od prethodne supruge!

3 Oktobar 2007

Sedamdesetogodišnjak koji je jednom priznao da se ženio 19 puta - ali da se nijednom nije razveo od prethodne supruge! - ovih dana se predao policiji u Torontu pod optužbom za mnogoženstvo a islednici sad tragaju za mogućim novim "žrtvama" ovog neumornog mladoženje.
Izvesni Oliver Kilin, 71-godišnjak iz Toronta, hvalisao se reporteru lista "Toronto star" svojom "bračnom kolekcijom" a predao se policiji glavnog grada kanadske provincije Ontario. Policija ga je odmah izvela pred oblasnog sudiju koji ga je optužio za "višestruku bigamiju" a zatim ga pustio uz obavezu da se sledećeg meseca pojavi u sudu i sasluša presudu.
Detektiv Rob Ermakora, izjavio je da su istražni organi bili alarmirani kad se jedna od Kilinovih supruga požalila policiji na njegovo ponašanje.
"Ono što smo mislili da je samo hvalisanje, "šala od koje ne boli glava" već vremešnog zavodnika - pokazalo se kao čista istina. Verujemo da ima još žrtava njegovih bračnih prevara jer je još uvek enigma koliko je žena ovaj kanadski `Don Žuan` obmanuo. Zato pozivamo sve dame koje su, možda, bile njegov "plen" da nam se jave i daju izjavu" - izjavio je "Toronto staru" inspektor Ermakora.
U pomalo, tad se činilo, "otkačenom" intervjuu ovom listu, još 2006, Kilin je priznao da su samo prva dva od njegovih 19 brakova bila legalna. S prvom suprugom Meri - koja je umrla 1974 - imao je devetoro dece.
Te iste godine, kako je rekao u razgovoru za "Toronto star", oženio se još tri puta jer, kako je, s ponosom rekao, "žene jednostavno nisu mogle da se odupru njegovom šarmu" - i nastavio je da se, po povratku u Toronto 2005, viđa s "prijateljicama" koje su bile uverene da žive u legalnom braku.
On se, zapravo, vratio u grad u kom se prvi put oženio 1957 - pošto je u britanskom zatvoru odslužio kaznu zbog svog 19. braka koji je - bio ilegalan.
On tvrdi da je bio proteran u Kanadu da ne bi "unosio paniku među britanske udavače".
On tvrdi da je u Irskoj, u kojoj je proveo izvesno vreme, bio "filmska zvezda" i tamo radio kao psiholog i psihoterapeut iako nema nikakvih kvalifikacija.
On je, zapravo, imao svoj šou na jednoj maloj, lokalnoj televiziji i emisiju na lokalnom radiju ali i - kolumne u 20 lokalnih listova! Hvalio se da su se među njegovim pacijentima nalazili lekari, sudije i advokati.
"Pukao" je 2001. kao prevarant i lažan "umetnik" kad je, kao sudski veštak, svedočio na jednom suđenju i kad je advokat odbrane zatražio dokumenta i dokaze o njegovoj stručnosti.
Kilin, takođe, tvrdi da je bio u timu stručnjaka koji su radili najpre za gradonačelnika Toronta a onda i premijera Ontarija Mela Lastmana.
Pada u oči da niko u Kanadi nije obratio pažnju na činjenicuda je na britanskoj televiziji 2006. emitovan dokumentac - film o Kilinu pod imenom - "Varalica sa 14 supruga"!

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt