Bežite od rutine!

Bežite od rutine:: Nikada se nemojte prepustiti seksualnom ravnodušju. Nek dugotrajna veza ne bude izgovor za suhoparan seks. Na vama je da ga divlje začinite.

14 Mart 2008

Nikada se nemojte prepustiti seksualnom ravnodušju. Nek dugotrajna veza ne bude izgovor za suhoparan seks. Na vama je da ga divlje začinite.
Zašto biste uvijek čekali da vas navala strasti odvede u krevet, ako se možete sasvim učinkovito i strastveno seksati i stojećki? Kao inspiraciju spomenuti ćemo vam samo filmove Engleski pacijent i More ljubavi, u kojima su to radili Ralph Fiennes, Kirsten Scott Thomas, Al Pacino i Ellen Barkin. Sami to možete napraviti bez najave i tako da iznenadite partnera. Tijesno se privijte k njegovom tijelu, dajte mu vruć francuski poljubac, prsima se protrljajte o njega i dajte mu direktan prijedlog. Budite bez brige, odmah će biti za, jer je i njemu već dosta kreveta. Isto može napraviti i muškarac, koji dođe partnerici iza leđa, strastveno ju poljubi u vrat, zgrabi ju za grudi i jednostavno ju prisloni na zid i počne s penetracijom.

Ako nemate dovoljno vremena za dugu predigru i ako vas čekaju obiteljske dužnosti za seks se pripremite sami. Dok žena recimo još posprema kuhinju, muž može otići u spavaću sobu i početi masturbirati. Ako muž recimo mora pospremati frižider, neka se žena zagrije vibratorom i kuglicama. Kada budete zajedno, strast će biti na vrhuncu što znači da predigra uopće nije niti potrebna. Masturbirati možete zajedno i gledati se, što znači da ćete na taj način uštedjeti na vremenu i brže se baciti na glavno jelo.Ipak svatko poznaje svoje tijelo najbolje, što znači da se može uzbuditi na najbrži mogući način.

Drage dame, ako mislite da muškarca uzbuđuje samo draženje penisa, grdno se varate. I muško tijelo je jedna velika erogena zona. Samo ju morate otvoriti i zabava može početi. Predlažemo da svojeg muškarca svučete do gola i počnete ga ljubiti i milovati po cijelom tijelu. Da ne zaboravite niti jedan centimetar i da budete pažljive gdje se odaziva na seksualno uzbuđenje. Osim penisa će to bez dvojbe biti prsne bradavice, vrat, uši, leđa i recimo anus. Ako ćete biti vrlo strpljive i temeljite, otkriti ćete i predjele za koje možda niti on sam nije znao. Tako ćete se jako približiti svom muškarcu, što znači da će vaš seks biti još vrućiji i uzbudljiviji.

Seksualne savjete je moguće danas naći svugdje. U erotskim knjigama u svakoj knjižnici. Na policama roditelja i starije braće. U časopisima i naravno na internetu, gdje ih zapravo ima na tisuće. Neka vam ne bude neugodno tražiti savjete i nikada nemojte imati u glavi da ste tako jako dosadni pa morate tražiti tuđu pomoć. Više glava zna više, više ljudi je prošlo sasvim različite stvari, u kojima i vi možete naći nešto korisno za sebe. I savjeti nisu samo za čitanje i gledanje. savjeti su prije svega zato da bi se iskušali u praksi i da bi se zaključilo da li su korisni i odgovaraju li još kome.Ako ćete prije seksa uhvatiti takozvani erotski trenutak i unijeti se u pravo razpoloženje, i sam seks će bez dvojbe biti bolji. To znači da se pobrinete za ugodan ambijent i umjesto svjetla pripremite svijeće. Dobra ideja je i romantična i seksi glazba, koja se može nastaviti i tijekom samog seksa. Može se raditi o vrućem filmu ili čitanju neke erotske knjige koja će podgrijati želju. Možda ćete se prije susreta uzbuditi preko telefona ili si slati zločeste poruke. Ukratko, nabijte se erotskom energijom i osigurajte si nezaboravan seks. Ili kako kaže Rachel Carlton Abrams, autorica knjige The Multi Orgasmic Women: »Što će veća biti vaša energija prije seksa, bolji će biti vaš seks. Dalje, ako ćete se uzbuđivati na daljinu, veća je vjerojatnost da ćete pri fizičkom dodiru doživjeti snažniji orgazam.«

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt