8 znakova koji kažu da će vas ostaviti!

Kad nas neko ostavi, svi prijatelji nam kažu: kako nisi znao/la?! Pročitajte kakve znakove odašilje neko ko namerava da prekine vezu, da vam tabanima da put, da vas nogira!

26 Maj 2014

Kad nas neko ostavi, svi prijatelji nam kažu: kako nisi znao/la?! Pročitajte kakve znakove odašilje neko ko namerava da prekine vezu, da vam tabanima da put, da vas nogira!
Razgovori im se završavaju vrlo čudno, najblaže rečeno! Kad uđete, zamuknu! Bez obzira na pol, oba pola su, u tom pogledu, ista... Čujete kako tiho razgovara, a, kad se približite - odjednom - tišina! Vi nešto kažete, on/ona nešto promrmlja i - zaćuti. Telefonira - a ćuti! Pa, onda, bezbroj "da"... "da"... nikad kraja! To on/ona zabašuruje da je "u šteti"! Odjednom, tako je pristojan/na... ma savršenstvo! Da, neko pita, a on/ona pristojno odgovara! A zašto? Pa, bilo bi sumnjivo da odmah spusti slušalicu! Tad bi vam bilio jasno o čem se radi!
Drugim rečima, još malo pa ste gotovi! Vaša veza je na izdisaju!

Budućnost mu/joj postaje nevažna tema!

Pa, naravno kad će tu budućnost da gradi s drugom osobom, a ne s Vama! "Daleko je, to", reći će, "mislim na sutra!"
Osoba koja vas napušta, pokušaće da izbegne razgovor o budućnosti na različite načine. Budute spremni na to! I, zato, spremajte se, dani su vam odbrojani! Gotovi ste! Pitanje je dana, možda sata kad će vam biti saopštena "novost" da ste "otpušteni"! A vi hoćete da planirate budućnost! Eto, i to vam je siguran znak da je kraj vaše veze, poznanstva, braka - pri kraju!

Izlasci i poligamni predlozi

„Dragi/ga, šta misliš kako bi bilo da smo u otvorenoj vezi?“ Ili, npr.,; „Trebam malo prostora...“ Tipičan izgovor! A znali - želi da pobegne!...
Ako dobijete ispis telefonskih brojeva koje on/ona često zove - i na koje šalje SMS-poruke, nije greh proveriti ko je primalac te i takve pažnje.

Posmatrajte gde gleda!

Privatni detektivi znaju mnoge tajne kako prepoznati čoveka ili ženu koji lažu. Iako niste ni detektiv, ni psiholog, i vi možete da otklrijete znak da vas vara i sprema se da pobegne. Evo: pre nego što vam odgovore na pitanje, pogledaju gore!... i levo!
Dakle: gore!... i levo! Tad možete biti sigurno da ste, već, ostavljeni, otpisani, orerani, nogirani! Da vam nema spasa! Kao test!
Leva strana - pokušaj da se upotrebi leva, kreativna strana mozga. Ukratko, "iskopava" se što bolji razlog! Da ne bude "s neba pa u rebra"!

Počne vas tapšati po leđima!

Kad vas neko tapše po leđima, obično je to znak nesigurnosti i nemira.
Verovatno se ta osoba oseća nezgodno i neugodno. Što vas više tapše, to je stanje alarmantnije!

oOo
Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt