eSokobanja.rs

XII po redu basket turnir Avgust u avgustu, održaće se od 12. do 14. avgusta, na igralištu kod Gimnazije. Pored dobrog basketa, posetioce očekuje bogat zabavno-muzički program, nastupi poznatih DJ-eva, revijalni basketi, vatromet, koncert GRU-a i još mnogo zanimljivosti

15.08.2011. VEST – AuA

avgust u avgustu 12

  I mesto i nagradu od 50 000 dinara na dvanaestom basket turniru Avgust u avgustu osvojila je ekipa “Pronto 018”, drugo mesto i nagrada od 20 000 dinara pripala je ekipi “Malošište” a treće mesto i 10 000 dinara osvojila je ekipa “Turbo burad”. U kategoriji juniora I mesto osvojila je ekipa "For victory”. Na najboljeg igrača turnira proglašen je Dragan Kantar, najbolji trojkaš u kategoriji seniora je Marko Milović, a u kategoriji junora Petar Stevanović. Najbolji u zakucavanju Aleksandar Skakić. Titulu najbolje igračice ponela je Isidora Knežević. Fer plej ekipa je penzioni fond, a najlepšta navijačica Jovana Nikolić. Najuspešnijim ekipama nagrade su dodelili: direktor turnira Aleksandar Milojković, predsednik opštine Dimitrije Lukić i Narodni poslanik Dejan Nikolić. XII Basket turnir “Avgust u avgustu” zatvoren je spektakularnim vatrometom i haus žurkom.


08.08.2011. VEST – Avgust u avgustu

  XII po redu basket turnir „Avgust u avgustu“, održaće se od 12. do 14. avgusta, na igralištu kod Gimnazije. Pored dobrog basketa, posetioce očekuje bogat zabavno-muzički program, nastupi poznatih DJ-eva, revijalni basketi, vatromet, koncert GRU-a i još mnogo zanimljivosti. Voditelj manifestacije biće Vojislav Mandić, sa eurosport-a, a komentator DJ Santi. 12. avgusta nastupa DJ Milan Babić, 13. avgusta FUNKZIONERI, a 14. avgusta GRU i poznati DJ Gagi Kabadajić. Nagrada za osvojeno prvo mesto je 50.000 din, za drugo 20.000 a za treće 10.000 din.