Smeštaj Iva i Luka se nalazi u ulici Vojvode Putnika 7, na 10 minuta laganim hodom od centra Sokobanje.  Apartmani su kompletno opremljeni. Sve smeštajne jedinice poseduju  kablovsku tv, wi –fi ,parking i terasu.

018/833-232 * 064/31-22-222 * 062 445 274


Apartman 3 Iva i Luka

Narandžasti apartman se nalazi na prvom spratu i odličan je za porodicu a takodje je uredjen po najnovijim standardima i novog enterijera.

Apartman 6 Iva i Luka

Apartman 6 Crveni se nalazi na drugom spratu i novog je enterijera. Apartman je pogodan za veću porodicu ili za dva bračna para.

Studio 1 Iva i Luka

Studio 1 je dvokrevetna smeštajna jedinica apartmanskog tipa i pogodna je za dve odrasle osobe. Nalazi se na prvom spratu.

Apartman 2 Iva i Luka

Apartman 2 Iva i Luka se nalazi na prvom spratu i odličan je za porodicu a takodje je uredjen po najnovijim standardima i novog enterijera.

Studio 4 Iva i Luka

Studio 4 se nalazi na drugom spratu i pogodan je za boravak tri odrasle osobe ili porodicu sa malom decom.

Studio 5 Iva i Luka

Studio 5 je dvokrevetna smeštajna jedinica apartmanskog tipa i pogodna je za dve odrasle osobe. Nalazi se na drugom spratu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt