Apartman IVA

Apartmani TWINS

Apartman Iva se nalazi u prizemlju porodične kuće i beličine je 30m2. Apartman ima dve odvojene prostorije u jednoj je francuski ležaj a u drugoj ugaona garnitura.Pogodan je za boravak četvoročlane porodice.

Apartman obuhvata: kuhinju sa pratecim elementima,rashladni uredjaj za hladjenje i zamrzavanje,toalet,veliki garderober za odlaganje odece,LCD televizor sa kablovskom televizijom i letnjikovac sa kog se pruza pogled na planinu Ozren.
https://www.e-booking.rs/sr/apartment/34/apartmani-twins
018/833-232 * 064/31-22-222 * 063/445-274

Ostali apartmani

Apartman Negro

Apartman Negro se nalazi u prizemlju porodične kuće i veličine je 30m2. Apartman je pogodan za boravak četvoročlane porodice.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt