Apartman Randjelović 2

Apartmani Randjelović

Apartman Randjelović 2 ima svoju posebnu spavaću sobu sa francuskim i još jednim ležajem, dnevni boravak u kome se nalazi ležaj na rasklapanje TV prijemnik sa KDS-om od 22 domaćih i stranih kanala. U okviru dnevnog boravka nalazi se i opremljena kuhinja sa svim osnovnim posudjem. Takodje apartman ima i svoje kupatilo. Ispred apartmana se nalazi terasa, a u produžetku dvorište sa garniturama za sedenje gde možete odmarati i roštiljati.

Apartman obuhvata: spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, kablovska TV, wi fi internet, dvorište, parking
Saša
018 830 004 | 063/ 76 000 11

Ostali apartmani

Apartman Randjelović 1

Apartman Randjelović 1 je klimatizovan i ima svoju posebnu spavaću sobu sa francuskim i jos jednim lezajem, dnevni boravak u kome se nalazi lezaj na...

Apartman Randjelović 3

Apartman Randjelović 3 nalazi se u podkrovlju (ll sprat) porodicne zgrade i 50m od sokobanjske promenade. Povrsine je 80m2, ima dve spavace sobe:...

Apartman Randjelović 5

Apartman Randjelović 5 se nalazi u visokom prizemlju porodične zrade, veličine je 35m2 i pogodan je za boravak četiri osobe.

Studio Randjelović 6

Studio Randjelović 6 je veličine oko 30m2 i nalazi se u visokom prizemlju porodične kuće, pogodan za boravak četiri osobe.

Studio Randjelović 7

Studio Randjelović 7 se nalazi u prizemlju porodične kuće i idealan je tri osobe ili roditelje sa detetom.

Apartman Randjelović 8

Apartman Randjelović 8 je luksuzni apartman i nalazi se na prvom spratu. Apartman je potpuno NOV, komforan a u njemu mogu da odsednu i dve porodice.

Studio Randjelović 9

Studio Randjelović 9 se nalazi na prvom spratu, veličine je 16m2 i pogodan je za boravak dve osobe.

Apartman Randjelović 11

Apartman Randjelović 11 se nalazi u Novoj kući u centru Sokobanje na visokom prizemlju i može da primi od 4-6 osoba. To je porodični apartman i...

Apartman Randjelović 12

Apartman Randjelović 12 je potpuno NOV porodični apartman i može da primi do 4 odraslih osoba i načazi se navisokom prizemlju.

Apartman Randjelović 13

Apartman Randjelović 13 se nalazi na prvom spratu nove kuće i pogodan je za boravak do 6 osoba. To je Nov porodični apartman.

Apartman Randjelović 14

Apartman Randjelović 14 se nalazi na prvom spratu nove kuće u centru Sokobanje. To je porodični apartman i može da primi do 4 osobe.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt