Apartman Čokolada 12

Apartmani Čokolada

Apartman Čokolada 12 je potpuno NOV porodični apartman i može da primi do 4 odraslih osoba i načazi se navisokom prizemlju.

Apartman obuhvata: spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, kablovska tv, wi-fi, terasa, parking
Saša
063 76 000 11 * 018 830 004

Ostali apartmani

Apartman Čokolada 11

Apartman Čokolada 11 se nalazi u Novoj kući u centru Sokobanje na visokom prizemlju i može da primi od 4-6 osoba. To je porodični apartman i...

Apartman Čokolada 13

Apartman Čokolada 13 se nalazi na prvom spratu nove kuće i pogodan je za boravak do 6 osoba. To je Nov porodični apartman.

Apartman Čokolada 14

Apartman Čokolada 14 se nalazi na prvom spratu nove kuće u centru Sokobanje. To je porodični apartman i može da primi do 4 osobe.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt