Da li znate - Da li žena može da odglumi orgazam?

Ona uzdiše i savija se od uživanja... i vi ste uvereni kako je orgazam stvaran. Ali, nije, baš, uvek tako...

13 Septembar 2013

Ona uzdiše i savija se od uživanja... i vi ste uvereni kako je orgazam stvaran. Ali, nije, baš, uvek tako...
Istraživanja su pokazala da više od trećine žena (!) glumi orgazam - i to uglavnom zato da se partner ne oseća loše!... I, tako, mnogi muževi, mnogi partneri, imaju pozorište u krevetu!...
Istraživanja su pokazala kako više od trećine žena glumi orgazam, a čak ih je 90 % izjavilo kako partner u 90 % slučajeva to ni ne prepoznaje!
Jadni, naivni muškarci! Kako ih je lako... lako nasankati... i kad nema snega!
A zašto je tako?
Žene najčešće glume orgazam da bi partner bio zadovoljan i da se ne bi osećao loše - to je zaključak, svih ispitivača, i ženskih i muških, i pojedinačno i grupno - a za izostanak orgazma najčešći krivci su stres, umor i nedostatak komunikacije u vezi!...
Glumljen orgazam, vrlo jadna, ponižavajuća stvar, odraz je nekvalitetne veze, a žene posežu za njim jer je nametnuto shvatanje kako je za dobru vezu potreban savršen seks - čitaj: savršen orgazam!
Kako bismo olakšali onima koje su se "prepoznale" među onom trećinom žena kojima je lažan vrhunac i te kako poznat - donosimo savete psihologa...
Neke žene će bez razmišljanja pristati na seks samo zato da udovolje svom partneru - iako su umorne ili imaju neki drugi razlog i nije im do seksa. Rezultat je glumljenje uživanja i nezadovoljstvo. Ako želite izbeći ovakve situacije, nemojte se upuštati u seksualan odnos samo zato da udovoljite partneru. Nikad!
Ako na samom početku pri upuštanju u seksualan odnos razmišljate o orgazmu, a ne o uživanju koji donosi seks, vrlo je verovatno da će vrhunac izostati. Zato se opustite i prepustite, orgazam će, već, doći - kad ga zaslužite svojim "mozgom"!
Najbolji i najlakši put do orgazma je upoznavanje vlastitog tela i prepuštanje stvarima koje vas uzbuđuju. Samozadovoljavanje u tom može pomoći, ali i otvorena komunikacija s partnerom o vašim željama.
Nemojte dopustiti da vam seks postane obaveza i da vas roditeljstvo, posao i brak sputavaju u uživanju. Vaše uživanje, jednako je važno kao i partnerovo, zapamtite, to.
Razgovor je jedini način da u lošoj fazi partneru ukažete na to zbog čeg vam nije do seksa.
Ako se ne želite upustiti u seksualan odnos, to ne znači da ne želite bliskost i intimne trenutke. Loše raspoloženje, svađe i poteškoće u komunikaciji i te kako će se odraziti u krevetu!
Seks nije tu kako biste njim rešavali probleme!

oOo


Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt