eSokobanja.rs

Amerikanka gospođica (od glave do pete!) Natali Dilan - sela pa smislila - to jest, rešila je da proda svoju nevinost na licitaciji, što skuplje - to bolje! - a svoju neobičnu odluku, saopštila je u emisiji kontroverznog radio-voditelja Hauarda Sterna... Živa istina, sve crno-na-belo!... To jest, kroz vazduh, u pitanju je radio...
Novac koji će dobiti od javne prodaje, potrošiće na školovanje - kazala je ova vrlo ambiciozna dvadesetdvogodišnja devojka...
Ako se to od nje bude zahtevalo, Natali je spremna da se podvrgne ginekološkom pregledu da bi imala potvrdu o nevinosti.
Radio voditelj Stern, koji je stekao popularnost stalnim provokacijama i skandalima u svojim radio-emisijama, precizirao je da on nema ništa s ovom "transakcijom" i da je mladoj dami, samo, pružio priliku da saopšti svoju ponudu. "Samo, to!"
Natali je sama odredila uslove licitacije - "predmet" kupoprodaje biće u ponudi sve dok se ne pojavi interesantan "kupac". Dakle, konkurs je otvoren! Javna prodaja - aukcija - licitacija - nije igra, šala i sl.
U izjavi listu "Njujork dejli", ona je izjavila da nema moralnih dilema u vezi sa svojom odlukom koja je digla veliku prašinu u javnosti SAD, a i šire.
"Živimo u kapitalističkom društvu, zar ne?" - zaključila je Natali. - Ako je sve na prodaju, zašto ne bih unovčila i svoju nevinost?!... Molim, lepo!... Ja je prodajem, možda će se naći, neko, da je kupi... Što skuplje, to, za mene, bolje!"
Mašala!

oOo