eBooking.rs

Ona uzdiše i savija se od uživanja... i vi ste uvereni kako je orgazam stvaran. Ali, nije, baš, uvek tako...
Istraživanja su pokazala da više od trećine žena (!) glumi orgazam - i to uglavnom zato da se partner ne oseća loše!... I, tako, mnogi muževi, mnogi partneri, imaju pozorište u krevetu!...
Istraživanja su pokazala kako više od trećine žena glumi orgazam, a čak ih je 90 % izjavilo kako partner u 90 % slučajeva to ni ne prepoznaje!
Jadni, naivni muškarci! Kako ih je lako... lako nasankati... i kad nema snega!
A zašto je tako?
Žene najčešće glume orgazam da bi partner bio zadovoljan i da se ne bi osećao loše - to je zaključak, svih ispitivača, i ženskih i muških, i pojedinačno i grupno - a za izostanak orgazma najčešći krivci su stres, umor i nedostatak komunikacije u vezi!...
Glumljen orgazam, vrlo jadna, ponižavajuća stvar, odraz je nekvalitetne veze, a žene posežu za njim jer je nametnuto shvatanje kako je za dobru vezu potreban savršen seks - čitaj: savršen orgazam!
Kako bismo olakšali onima koje su se "prepoznale" među onom trećinom žena kojima je lažan vrhunac i te kako poznat - donosimo savete psihologa...
Neke žene će bez razmišljanja pristati na seks samo zato da udovolje svom partneru - iako su umorne ili imaju neki drugi razlog i nije im do seksa. Rezultat je glumljenje uživanja i nezadovoljstvo. Ako želite izbeći ovakve situacije, nemojte se upuštati u seksualan odnos samo zato da udovoljite partneru. Nikad!
Ako na samom početku pri upuštanju u seksualan odnos razmišljate o orgazmu, a ne o uživanju koji donosi seks, vrlo je verovatno da će vrhunac izostati. Zato se opustite i prepustite, orgazam će, već, doći - kad ga zaslužite svojim "mozgom"!
Najbolji i najlakši put do orgazma je upoznavanje vlastitog tela i prepuštanje stvarima koje vas uzbuđuju. Samozadovoljavanje u tom može pomoći, ali i otvorena komunikacija s partnerom o vašim željama.
Nemojte dopustiti da vam seks postane obaveza i da vas roditeljstvo, posao i brak sputavaju u uživanju. Vaše uživanje, jednako je važno kao i partnerovo, zapamtite, to.
Razgovor je jedini način da u lošoj fazi partneru ukažete na to zbog čeg vam nije do seksa.
Ako se ne želite upustiti u seksualan odnos, to ne znači da ne želite bliskost i intimne trenutke. Loše raspoloženje, svađe i poteškoće u komunikaciji i te kako će se odraziti u krevetu!
Seks nije tu kako biste njim rešavali probleme!

oOo