Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti prvomajske i uskršnje praznike, predlažemo Vam da zajedno sa svojom porodicom posetite Sokobanju. Poznata po čistom, svežem vazduhu i netaknutoj prirodi sa mnoštvom izletišta, Sokobanja je pravi izbor za Vaš porodični prolećni odmor.

sokobanjski gosti  Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti prvomajske i uskršnje praznike, predlažemo Vam da zajedno sa svojom porodicom posetite Sokobanju. Poznata po čistom, svežem vazduhu i netaknutoj prirodi sa mnoštvom izletišta, Sokobanja je pravi izbor za Vaš porodični prolećni odmor.

Tradicionalni prvomajski uranak svake godine u Sokobanji okuplja veliki broj turista, iz svih krajeva naše zemlje, koji ovaj praznik provode na mnogobrojnim izletištima u okolini Sokobanje. Izletišta Lepterija, Kalinovica, Grudno, Očno, Izvor reke Moravice, Bovansko i Vrmdžansko jezero i mnogobrojne druge atraktivne lokacije tada su pune gostiju koji provode dan u razonodi, roštiljanju I sportskim aktivnostima.

Sokobanja Vam u terminu prvomajskih i uskršnjih praznika nudi kvalitetan privatni smeštaj koji je u stanju da zadovolji najrazličitije ukuse i zato budite sigurni da ćete u mnoštvu ponuda privatnih stanodavaca pronaći baš ono što odgovara vašim potrebama. Ponuda privatnog smeštaja u Sokobanji podrazumeva vile, apartmane, studia, sobe, kuće za odmor i stanove za izdavanje. Svaki apartman poseduje dnevni boravak, zasebnu spavaću sobu , kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i parking za automobil. Većina apartmana ima wireless internet i kablovsku TV. Studia poseduju francuski i pomoćni ležaj, kuhinju, kupatilo, kablovsku TV, wireless internet, terasu i parking za automobil. Cene u terminu prvomajskih i uskršnjih praznika su veoma povoljne I prilagodjene svačijem džepu. Pogledajte ponudu apartmani u Sokobanji i izaberite najbolji za sebe i svoju porodicu.

Vidimo se u Sokobanji!

Rtanj

Ripaljka

Moravica


Naša preporuka