Potpredsednica SNS prof. dr Zorana Mihajlović danas je posetila Sokobanju. Na štandu se obratila građanima i rekla da u Sokobanji Demokratska stranka za 20 godina, koliko je na vlasti, nije uspela da reši problem deponije niti snabdevanja vodom, niti da i

Potpredsednica SNS prof. dr Zorana Mihajlović danas je posetila Sokobanju. Na štandu se obratila građanima i rekla da u Sokobanji Demokratska stranka za 20 godina, koliko je na vlasti, nije uspela da reši problem deponije niti snabdevanja vodom, niti da izgradi obilaznicu, i istakla da je u Vojvodini, gde su demokrate na vlasti, prosečna plata niža nego u centralnoj Srbiji, kao i da je i u Sokobanji plata niža nego u centralnoj Srbiji.

Zorana Mihalović je pozvala stanovnike Sokobanje da podrže listu SNS i predsednika te stranke Aleksandra Vučića.

"Želimo da se u Sokobanji živi mnogo bolje, isto onako kao u centralnoj Srbiji", poručila je potpredsednica SNS-a. 

"Kao što Vlada Srbije ne ostavalja nijedan grad i kraj zaboravljenim tako i naša stranaka i lista nikada neće zaboraviti nijedan deo Srbije. Zajedno možemo mnogo više da uradimo za Sokobanju.

Ujedinjeni možemo da pobedimo lokalnu vlast u Sokobanji i pokažemo da i tu može bolje da se živi, da se napravi obilaznica i vodovod, kao i da se ukloni deponija. "Nekim je trebalo 20 godina samo da pričaju, a mi ćemo to da uradimo u narednih nekolio godina.

Sokobanja će dobiti svoju obilaznicu", kazala je Mihajovićeva.

Tokom obilaska Sokobanje građani su zahvalili na ispunjenom obećanju vlade da će rekonstruisati prilazni put Specijalnoj bolnici Ozren i za selo Jezero, što je i urađeno u 2015.Naša preporuka