Letnja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u organizaciji CK Sokobanja u Saradnji sa Institutom za transfuziju krvi biće održana u četvrtak 12. jula. Sekretar CK Sokobanja, Milica Milenković poziva meštane i sokobanjske goste da se u što većem broju priključe akciji

crveni krst sokobanja

13. 07. 2012. VEST: DDK Caca

 

Letnja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u organizaciji CK Sokobanja i Instituta za transfuziju krvi Srbije održana je juče. Radile su dve ekipe-jedna u transfuziološkom autotobusu ispred Miloševog konaka, a druga u sali stare škole. Od 193 prijavljenih gradjana, krv jedalo 155 - 128 muškaraca i 27 žena, šesnaestoro prvi put. Stručni saradnik Instituta za transfuziju krvi Srbije, Goran Subotić, pohvalio je Sokobanjce i dodao je da je Sokobanja tradicionalno poznata po velikom odzivu što se dobrovoljnog davalaštva krvi tiče.


10. 07. 2012. VEST: CK akcija

Letnja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u organizaciji CK Sokobanja u Saradnji sa Institutom za transfuziju krvi biće održana u četvrtak 12. jula. Sekretar CK Sokobanja, Milica Milenković poziva meštane i sokobanjske goste da se u što većem broju priključe akciji i pokažu svoju humanost na delu. Akcija će biti održana u terminu od 8 do 17h. Radiće dve ekipe-jedna u transfuziološkom autotobusu ispred Miloševog konaka, a druga u sali stare škole.


Naša preporuka