I ove godine Sokobanja obiluje raznovrsnom ponudom za proslavu Nove Godine. Za sve one koji žele da njluđu noć, reprizu NG i 2.januar provedu u najboljem raspoloženju, prva preporuka je KLUB UNO

diskoteka uno

I ove godine Sokobanja obiluje raznovrsnom ponudom za proslavu Nove Godine. Za sve one koji žele da njluđu noć, reprizu NG i 2.januar provedu u najboljem raspoloženju, prva preporuka je  KLUB UNO. Godinama unazad KLUB UNO je mesto koje garantuje spektakularno dobru zabavu, pa je dosadašnjim profesionalnim iskustvom i za DOČEK 2015. organizovana upravo takva.

Goste kluba zabavljaće odličan TRIO iz NIŠA BAND „ŽIGOLO“ i DJ, za najlepši par i najveselije društvo obezbeđeni su pokloni, popunjavaće se i kuponi za vrednu nagradnu igru, a prvi minuti u Novoj 2015. obeležiće se vatrometom i ludom žurkom koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Cena ulaznice je 900,oo dinara po osobi, uz doplatu za rezervaciju separea 2400,oo dinara i barskog stola 500,oo dinara, i uključuje švedski sto, a tokom sve tri večeri prodaja pića biće po promo cenama.

UNO VAS POZIVA DA NOVU 2015. ZAPOČNETE U PRAVOM RASPOLOŽENJU.

REZERVACIJA NA :062/206-635 Mirjana


Naša preporuka