eSokobanja.rs

Takmičarska sezona za karatiste počinje februara meseca. Već prve nedelje u februaru krećemo sa Funa koši kupom, saznajemo od trenera Karate kluba Ozren „Sokotop“ Ivane Zanfirović. Nakon toga je Luga šampiona, a zatim nas očekuje prvenstvo Evrope za mlađe seniore i seniore, koje će se održati u Londonu, kaže Ivana Zanfirović.

10. 01. 2011. VEST: Takmičarska sezona

Takmičarska sezona za karatiste počinje februara meseca. Već prve nedelje u februaru krećemo sa Funa koši kupom, saznajemo od trenera Karate kluba Ozren „Sokotop“ Ivane Zanfirović. Nakon toga je Luga šampiona, a zatim nas očekuje prvenstvo Evrope za mlađe seniore i seniore, koje će se održati u Londonu, kaže Ivana Zanfirović. Spremamo se i nadamo se uspehu, dodaje ona.

 

11. 01. 2011. VEST: Karate kamp

Tradicionalni Zimski karate kamp biće održan 14, 15, i 16. januara u Vrnjačkoj Banji, saznajemo od trenera KK Ozren „Sokotop“ Ivane Zanfirović. U toku ova tri dana imaćemo različite aktivnosti, a biće najviše treninga, na kojima će se obrađivati određene kate, za koje je odrađena standardizacija u Japanu, oktobra prošle godine, kaže ona. Dve kate standardizovane u Japanu, biće prikazane ostalim članovima Dži- kej federacije i učesnicima kampa. Tokom trajanja kampa isplanirane su još mnoge aktivnosti. Biće održana Skupština Srpske karate federacije, a što se tiče sudija i sudijskih organizacija, iz našeg kluba, sudijaTanja Ivić, prisustvovaće sudijskim sastancima i predavanjima. Na kraju biće održan i sudijski ispit gde će sudije polagati za A,B,C ili D licencu. Održaće se polaganja za majstorka zvanja, izbor najboljeg sudije, najuspešnijih takmičara i najuspešnijih klubova. Nadamo se da će Ozren „Sokotop“ kao i svake godine biti među prvih pet klubova, kaže Ivana Zanfirović.

10.01.2011. VEST – Stoni tenis

Novogodišnji turnir Opštinske stonoteniske lige odigran je juče. Prvo mesto osvojio je Nikola Stojnić, drugo Vojkan Mirković, a treće mesto zauzeo je Nenad Petković. Od 35 prijavljenih takmičara, učestvovalo je 23-oje, saznajemo od Miodraga Ilića iz OTKS. Za najuspešnije organizator je obezbedio medalje i diplome. Jesenji deo prvenstva Opštinske lige nastavlja se za vikend, kada će biti odigrano deveto i deseto kolo.