eSokobanja.rs

Stanje na putevima:: Šef održavanja puteva Preduzeća za puteve Zaječar Dragoš Jeremić izvestio nas je o stanju regionalnih puteva u sokobanjskoj kotlini. Na svim putnim pravcima ima snega na kolovozu debljine 2 do 5cm

26.01.2012. VEST - Stanje na putevima

zimska slizba

Kako saznajemo od Bojana Todosijevića, Nadzornog organa za zimsko održavanje lokalnih puteva, Direkcija za urbanizam i izgradnju redovno čisti lokalne puteve i ulice .Dve ekipe su na terenu i lokalni putevi se redovno čiste. Neprohodan je put prema Radenkovcu, dok su svi ostali putni pravci i ulice prohodni.Na kolovozima na pojedinim mestima ima utabanog snega, a noćas je bilo i smetova koji su očišćeni. Svim vozačima savetuje se oprezna vožnja i obavezna je upotreba zimske opreme.

 

 


25.01.2012. VEST-PZP

  Šef održavanja puteva Preduzeća za puteve Zaječar Dragoš Jeremić izvestio nas je o stanju regionalnih puteva u sokobanjskoj kotlini. Na svim putnim pravcima ima snega na kolovozu debljine 2 do 5cm tako da je obavezna zimska oprema na vozilima. Kritična mesta su Prevalac i put prema Čitluku. Kako nam je rekao Jeremić u telefonskom razgovoru, on je nezvanično saznao da je zatvoren putni pravac prema Boljevcu preko Rtnja. Prema satelitskim izveštaju očekuje se da padavine prestanu sutra do kraja dana.

25.01.2012. Stanje na putevima

Kako saznajemo od Bojana Todosijevića, Nadzornog organa za zimsko održavanje lokalnih puteva Direkcije za urbanizam i izgradnju, čišćenje lokalnih puteva i ulica je u toku. Dve ekipe su na terenu i čistiće lokalne puteve do daljnjeg. Neprohodan je put prema Radenkovcu, a kritično je stanje na putevima prema Šarbanovcu, Vrmdži i Čitluku. Na svim putnim pravcima obavezna je upotreba zimske opreme.