eSokobanja.rs

Smeštaj Rada se nalazi u blizini autobuske stanice, na 5 minuta od centra grada, raspolaže sa 7 apartmana i dve sobe.

Kontakt: IVAN

Telefon: 

018/834-191

064/26-28-498


Apartman 1

Apartman Rada 1, nalazi se u blizini autobuske stanice i hotela Zdravljak,kategorisan je sa cetiri zvezdice,kategorisan je sa cetiri lezaja.

Apartman 2

Apartman Rada2, nalazi se u prizemlju porodicne kuce,u blizini autobuske stanice i hotela Zrdavljak.Kategorisan je sa cetiri zvezdice, i apartman sadrzi tri lezaja.

Apartman 3

Apartman Rada3, nalazi se na prvom spratu kuce,kategorisan je sa cetiri zvezdice i sadrzi dva lezaja.

Apartman 6

Apartman broj 6,nalazi se na prvom spratu porodicne kuce,kategorisan je sa cetiri zvezdice,i po kvalifikaciji pripada dvokrevetno apartmanu.

Apartman 7

Apartman 7, nalazi se na drugom spratu porodicne kuce. Kategorisan je sa 4 zvezdice po kvlasifikaciji pripada trokrevetnom apartmanu.

apartman 8

Aprtman 8, nalazi se na drugom spratu porodicne kuce, kategorisan je sa cetiri zvezdice, po klasifikaciji pripada petokrevetnom apartmanu.

Apartman 9

Aprtman 9,nalazi se na drugom spratu porodicne kuce.Kategorisan je sa 4 zvazdice, po klasifikaciji pripada cetvorokrevetnom apartmanu.

Soba 4

Soba 4,nalazi se na prvom spratu porodicne kuce,kategorisan je sa cetiri zvezdice i po klasifikaciji pripada dvokrevetnim sobama.

Soba 5

Soba 5 se nalazi na prvm spratu porodicne kuce,kategorisan je sa cetiri zvezdice po klasifikaciji pripada dvokrevetnim sobama.