eSokobanja.rs

Apartmani Biba nalazi se na  5 minuta od  meremernog šetališta u vrlo lepom kraju  Sokobanje  pored  parka Banjica i  hotel Sunce.
Apartman se nalazi na  drugom spratu porodične kuće , sa posebnim ulazom. Veličine je  100 m 2. Poseduje  dve  odvojene sobe,  kuhinju sa trpezarijom , kupatilo  i tri terase.Apartman je klimatizovan .
Sobe su trokrevetne  u jednoj su tri velika kauča   a u jednoj francuski  lezaj  i fotelja na rasklapanje . Svaka soba ima    svoju terasu . Kuhinja je opremljena  svim osnovnim posudjem i  uredjajma za pripremu i čuvanje hrane.  U dnevnoj sobi  je  TV prijemnik  sa kablovskom  televizijom . Kuća ima obezbedjen wireless. Što se tiče vodosnabevanja   to pitanje je reseno  time što kuća  ima svoj hidrofor. Ispred kuće se nalazi parking.


Studio Biba  2 nalazi se takođe na drugom  spratu porodične kuće  sa posebnim ulazom.  Studio je novopremljen . Veličine je  30 m 2  .   Studio je  za  četiri osobe.
Poseduje  dva grofa ( koji su kao  dva francuska lezaja)  kompletno opremjenu kuhinju   za pripremu  i čuvanje hrane ,  kupatilo  i  ima svoju terasu ,   TV  sa kablovskom   televizijom i   mogucnost korisčenja  wirelessa. Ispred kuće je obezbedjne  parking   .

 Apartman  Biba i studio  Biba  2 nalaze se u ulici Timočke bune br  17    Banjica.


Studio  Biba  se naazi u strogom centu  Sokobanje paralelno sa mermernim  šetalištem na minut od  Turskog kupatila i gradskog parka  u kome  vi i  vaša deca mozete  uzivati . Veličine je  25 m 2   i  kapaciteta je za  4 osobe. Studio je na  prvom spratu , poseduje   2 grofa ( kao dva francuska lezaja), kompletno opremljenu kuhinju  za pipremu  i čuvanje hrane , opremljen je TV sa kablovskom televizijom  ,  kupatilo i   ima svoju terasu . Studio je klimatizovan .
Studio  Biba nalazi se u ulici Branka Djurica bb
telefoni 062 390 690
018 837 662


Studio Biba

Studio Biba se naazi u strogom centu Sokobanje paralelno sa mermernim šetalištem na minut od Turskog kupatila i gradskog parka u kome vi i vaša deca mozete uzivati . Veličine je 25 m 2

Apartman Biba-dvosobni

Apartman Biba nalazi se na 5 minuta od meremernog šetališta u vrlo lepom kraju Sokobanje pored parka Banjica i hotel Sunce. Apartman se nalazi na drugom spratu porodične kuće , sa posebnim

Studio Biba 2

Studio Biba 2 nalazi se takođe na drugom spratu porodične kuće sa posebnim ulazom. Studio je novopremljen . Veličine je 30 m 2 . Studio je za četiri osobe