eBooking.rs

Školska godina u SŠ Branislav Nušić je produžena za nedelju dana. Za sokobanjske maturante školska godina se završava 25. maja za gimnazijalce, a 1. jula za ostale završne razrede

dragana trifunovic14.05.2012 VEST RTV Sokobanja – MATURANTI

Školska godina u SŠ "Branislav Nušić" je produžena za nedelju dana. Za sokobanjske maturante školska godina se završava 25. maja za gimnazijalce, a 1. jula za ostale završne razrede, nakon čega slede maturski i završni ispiti, i upis na fakultet, kaže Dragana Trifunović, direktorka SŠ "Branislav Nušić". Ono što je učenicima najinteresantnije je maturantska parada, koja će se ove godine u Sokobanji održati po 3. put, u petak 18. maja u 12 časova u centru Sokobanje. Ostali učenici istog dana pre maturantske parade imaće kros. Nezavršni razredi raspuštaju se 22. juna.

 

 

 


15.05.2012. VEST – Aktivnost srednjoškolaca

Sokobanjski srednjoškolci su ove godine bili izuzetno aktivni, što u školi što na takmičenjima, koja su još uvek u toku. Srednjoškolsci su bili aktivni u okviru učeničkog parlamenta, saradjivali su sa mnogim organizacijama, sredjivali neke školske prostorije. Posebno su bili aktivni kuvari i konobari, koji su bili angažovani u okviru raznih manifestacija u Sokobanji. Dragana Trifunović, direktorka SŠ "Branislav Nušić" ovom prilikom ih je pohvalila i preporučila učenicima 8. razreda sa se malo više zainteresuju za ovaj obrazovni profil.