eBooking.rs

Zahvaljujući finansiskoj pomoći Privredne komore Srbije, Dunav osiguranja i Agro banke ovogodišnji sajam Etno hrana i piće, bio je besplatan za izlagače u periodu od 26. do 28.novembra 2009.godine. Predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin je otvorio ovu manifestaciju

Torta 1.mesto na sajmu etno hrana i pićeZahvaljujući finansiskoj pomoći Privredne komore Srbije, Dunav osiguranja i Agro banke ovogodišnji sajam "Etno hrana i piće", bio je besplatan za izlagače u periodu od 26. do 28.novembra 2009.godine. Predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin je otvorio ovu manifestaciju koja se održala pod sloganom „Utemeljenje robne marke etno proizvoda“.
Na ovogodišnjem sajmu će se predstaviti proizvodjači hrane i pića sa posebnim recepturama tradicionalnog karaktera u cilju promocije nacionalnih specijaliteta, zaštite imena receptura i geografskog porekla.
Na "Sajamu hrane i pića" koji se održao četvrti put po redu u hali 3 bilo je prijavljeno oko 300 izlagača skoro iz svih krajeva Srbije. Tako se i naša sugradjanka gospodja Lelica Janković odazvala tom sajmu sa svojom čarobnom tortom i u kategoriji „pravljenje torte“ osvojila PRVO mesto.  Gospodja Lelica neskrivavši svoje oduševljenje i zadovoljstvo rekla je da se ovim poslom bavi već dugi niz godina i da je nagrada došla sama po sebi kao rezultat njenog iskustva.
A mi Vam ostavljamo njen broj telefona pa Vi izvolite, poručite neku od Vaših omiljenih torti ili kolač od ovogodišnjeg majstora svog zanata.
Lelica Janković tel: 063/521-551