Moto skup - Vesti Soko TV 30.08.2010.godinu

III Moto skup, u organizaciji Moto kluba “Falkons” održan je za vikend u Sokobanji./Teniski turnir “Avgust u avgustu” Sokobanja 2010. održan je za vikend na terenima hotela “Zdravljak”, i označio je završetak manifestacije “Avgust u avgustu”./Opštinski Odbor "Jedinstvene Srbije"-Sokobanja organizuje jednodnevni izlet do Jagodine za članove i simpatizere./ Predstavnici Evropskog udruženja banja obišli su zgradu Specijalne bolnice "Sokobanja", amam i Stari zavod i na radnom sastanku izneli utiske i zapažanja, koje će kasnije dati i u pisanoj formi.

Moto skup - Vesti Soko TV 30.08.2010.godinu
30 Avgust 2010

30.08.2010. VEST – Moto skup

III Moto skup, u organizaciji Moto kluba “Falkons” održan je za vikend u Sokobanji. Ove godine mesto okupljanja bilo je na prostoru bivšeg Autotransporta. Veliki broj motociklista iz cele Srbije i ljubitelja motora prisustvovao je skupu. U zabavnom delu programa učestvovali su: Gale iz Kerbera i Najda i sokobanjska grupa “UABA”. Moto skup organizovan je pod pokroviteljstvom SO Sokobanja i OTKS.


30.08.2010. VEST – Teniski turnir

Teniski turnir “Avgust u avgustu” Sokobanja 2010. održan je za vikend na terenima hotela “Zdravljak”, i označio je završetak manifestacije “Avgust u avgustu”. Turnir se igrao u 5 kategorija do 10, 12, 14, 15 godina i veterani. U kategoriji dečaka do 10 godina prvo mesto osvojio je Miloš Nedeljković,u kategoriji devojčica Aleksandra Injac. U kategoriji devojčica do 12 godina prvo mesto pripalo je Andrei Marinković, a u kategoriji dečaka Marku Stepanoviću. Aleksandar Zlatanović zauzeo je prvo mesto u kategoriji dečaka do 15 godina, a u kategoriji devojčica Aleksandra Božilović. U kategoriji seniora prvo mesto osvojio je Nebojša Filipović, a u kategoriji seniorki Jovana Jovanović.


30. 08. 2010. VEST - Jednodnevni izlet

Opštinski Odbor "Jedinstvene Srbije"-Sokobanja organizuje jednodnevni izlet do Jagodine za članove i simpatizere u četvrtak 02. septembra. Potpresednik Opštinskog Odbora ove stranke, Saša Mihailović, poziva zainteresovane da se prijave najkasnije do srede prvog septembra do 15h kako bi se blagovremeno pripremila lista izletnika. Zainteresovani se mogu prijaviti u proistorijama stranke u ul. Alekse Markišića ili se obratiti Saši Mihailoviću lično na broj: 064 836 79 05. Za sve članove i simpatizere Jedinstvene Srbije izlet je besplatan.


30. 08. 2010. VEST: SPECIJALNA BOLNICA

Specijalnu bolnicu "Sokobanja", posetili su predstavnici Evropskog udruženja banja-Reinhard Petry, direktor za projekte ESPA, dr Kurt Von Storch, direktor za kvalitet ESPA i dr Tfeodor Stofira generalni menadžer jedne od najpoznatijih banja u Češkoj i predsednik komisije za peloid ESPA. Ovo je početak obilaska sedam najboljih zdravstvenih ustanova u banjama Srbije, koji će trajati do 02. septembra, a u cilju stručnog sagledavanja stanja u ustanovama i izrade dokumenata sa preporukama o najbrže ostvarljivim i najefikasnijim merama za njihovo dalje napredovanje. Organizator posete je Udruženje banja Srbije, a reč je o prvoj fazi složene aktivnosti na profilisanju turističkog proizvida – segmenta jako bitnog za razvoj banjskog turizma, a koja će biti realizovana uz pomoć Evropskog udruženja banja. Predstavnici Evropskog udruženja banja obišli su zgradu Specijalne bolnice "Sokobanja", amam i Stari zavod i na radnom sastanku izneli utiske i zapažanja, koje će kasnije dati i u pisanoj formi.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt