eSokobanja.rs

Mandati:: I posle odluke Ustavnog suda, Srpskoj naprednoj stranci Sokobanja nisu vrećeni odbornički mandati. Iako je Upravni sud u Beogradu bio dužan da do 28.avgusta ove godine sprovede odluku Ustavnog suda

02.12.2011. VEST-KZN-SNS , mandati

sns-vlada-milojkovic  I posle odluke Ustavnog suda, Srpskoj naprednoj stranci Sokobanja nisu vrećeni odbornički mandati. Iako je Upravni sud u Beogradu bio dužan da do 28.avgusta ove godine sprovede odluku Ustavnog suda, do dana današnjeg naprednjacima nisu vraćeni mandati. Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Vlada Milojković je ovaj slučaj protumačio kao mešanje politike u pravosuđe i dodao da se kompletna dokumentacija o sporu može naći na sajtu www.sns-sokobanja.com . Milojković je dodao da SNS Sokobanja ima pravo da tuži državu Srbiju u Strazburu, ali da to neće učiniti pošto naprednjaci, kako on kaže, ne žele da budu na grbači srpskog naroda.

Upozorenje!

Svako neovlašćeno korišćenje, kopiranje, umnožavanje i prikazivanje teksta "Radio televizije Sokobanja" sa sajta www.sokobanja.com, može biti predmet spora pred Osnovim sudom u Zaječaru sudska jedinica Sokobanja.