eSokobanja.rs

Redovna izborna skupština Opštinskog ogranka Demokratske stranke u Sokobanji biće održana u subotu 19. novembra u Kongresnoj sali hotela Moravica są početkom u 17 časova

16.11.2011. VEST – Izborna Skupština DS-a

Izborna skupština Opštinskog ogranka Demokratske stranke u Sokobanji biće održana u subotu 19. novembra u Kongresnoj sali hotela "Moravica" sa početkom u 17 časova. Na dnevnom redu naći će se 7 tačaka: Usvajanje Poslovnika o radu Izborne skupštine Opštinskog ogranka DS u Sokobanji; Izbor radnog predsedništva; Izbor radnih tela Skupštine: Verifikaciona komisija i Izborna komisija; Izveštaj o radu Opštinskog odbora između dve skupštine; Izbor predsednika i članova OO DS-a i usvajanje programa rada OO DS-a za naredni period. Na Izbornoj skupštini neposredno će biti biran predsednik i jedanaest članova Opštinskog odbora. Kandidat za predsednika Opštinskog odbora DS-a je Dejan Nikolić – profesor fizičkog vaspitanja. Kandidati za članove stalnog sastava Opštinskog odbora su: Saša Antonijević – inženjer Biohemijskog smera, Saša Drljača – diplomirani ekonomista, Đorđe Đorđević – sudski izvršitelj, Zoran Živanović – šumarski tehničar, Boban Ilić – preduzetnik, Sanja Knežević – inženjer tehnologije, Slaviša Krstić – građevinski tehničar, Vladica Minić – profesor razredne nastave, Aleksandar Momirović – turizmolog,Tanja Nikolić – profesor engleskog jezika, Dejan Pejović – pravnik i Zoran Ristić – građevinski tehničar. Glasačka kutija će biti otvorena u subotu 12 časova u Kongresnoj sali hotela "Moravica", tako da svi članovi Demokratske stranke sa pravom glasa koji nisu u mogućnosti da prisustvuju Skupštini moći će da glasaju ranije.


03.11.2011. V E S T – Izbori DS

  Redovna izborna skupština Opštinskog ogranka Demokratske stranke u Sokobanji biće održana u subotu 19. novembra u Kongresnoj sali hotela „Moravica” są početkom u 17 časova. Na Izbornoj skupštini neposredno će biti biran predsednik i jedanaest članova opštinskog odbora. Predsednik OO DS Dimitrije Lukić pozvao je sve članove DS koji žele da uzmu aktivno učešće u izbornom procesu kandidaturom za članove ili predsednika OO da obrasce za kandidovanje mogu da preuzmu svakog radnog dana od 10 do 14 časova u prostorijama DS (iznad vatrogasnog doma) . Da bi kandidatura bila prihvaćena neophodno je da za predsednika Opštinskog odbora bude overena są 30 potpisa članova DS są pravom glasa a za člana OO DS są 10 potpisa. Kandidature se predaju do srede 9.11. u 17 časova. Lukić je takođe pozvao sve članove DS są pravom glasa da uzmu učešće u izbornom procesu, time što će u subotu 19. novembra prisustvovatiSkupštini i učestvovati u neposrednom izboru opštinskog odbora.