eBooking.rs

U osmom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena dočekuju ekipu FK Majdanpek. / Povodom obeležavanja godišnjice smrti bivšeg dugogodišnjeg igrača i trenera FK Ozren Gorana Djukića – Djuleta, u ponedeljak 10. oktobra odigraće se memorijalna triagonal utakmica u malom fudbalu / Peto kolo Opštinske fudbalske lige biće odigrano za vikend.

07.10.2011. VEST – FK Ozren

opstinska-liga  U osmom kolu Pomoravsko – timočke zone fudbaleri Ozrena dočekuju ekipu FK Majdanpek. Utakmica se igra u subotu 8. oktobra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 15 i 30 časova. Igrači i rukovodstvo Ozrena pozivaju svoje navijače da u što većem broju dodju na utakmicu i pomognu ekipi da protiv tradicionalno neugodnog protivnika osvoji tri nova boda i zadrži se u vrhu Pomoravsko – timočke zone. Pioniri i petlići FK Ozren u nedelju 9. oktobra gostuju u Grljanu kod Zaječara gde se sastaju sa svojim vršnjacima iz ekipe FK Rudar.

 


07.10.2011. VEST – Memorijalna utakmica

Povodom obeležavanja godišnjice smrti bivšeg dugogodišnjeg igrača i trenera FK Ozren Gorana Djukića – Djuleta, u ponedeljak 10. oktobra odigraće se memorijalna triagonal utakmica u malom fudbalu u kojoj će učestvovati ekipe veterana FK Ozren i FK Napredak iz Aleksinca i ekipa sastavljena od bivših kolega pokojnog profesora Gorana Djukića. Utakmica će se igrati na igralištui kod Gimnazije sa početkom u 16 časova.


07.10.2011. VEST – Opštinska liga

Peto kolo Opštinske fudbalske lige biće odigrano za vikend. Utakmice će biti odigrane po sledećem rasporedu:

u subotu: Rtanj – Pobeda

Bukovik – Slemen

u nedelju: Omladinac – Napredak

Trebič-Mladost

Palilulac -Ozren2