eSokobanja.rs

Srednja škola Branislav Nušić i ove godine obeležiće Dan škole brojnim aktivnostima, saznajemo od direktorke Dragane Trifunović. U petak 7. oktobra sa početkom u 12 i 15 biće svečano otvorena Izložba fotografija Ivo Adrić je kod nas

10.10.2010. VEST – Dan škole

srednja-skola-branislav-nusic-sokobanja

Srednja škola "Branislav Nušić" u petak je obeležila Dan škole. Srednjioškolci su tim povodom pripremili prigodan program za profesore, učenike i roditelje koji je prikazan u sali Bioskopa "Moravica". Pored pesama na engleskom i francuskom jeziku, srednjoškolci su u drugom delu programa izveli komade iz predstava Branislava Nušića. Profesor srpskog jezika i kniževnosti Borislav Mladenović kaže da je zadovoljan celokupnim programom i ovom prilikom pohvalio je sve učenike koji su učestvovali u pripremanju priredbe.


05.10.2011. VEST – Dan škole

  Srednja škola “Branislav Nušić” i ove godine obeležiće Dan škole brojnim aktivnostima, saznajemo od direktorke Dragane Trifunović. U petak 7. oktobra sa početkom u 12 i 15 biće svečano otvorena Izložba fotografija “Ivo Adrić je kod nas”. Izložba će biti postavljena u hodniku škole u prizemlju i moći će da je pogledaju svi zainteresovani naredne dve nedelje. Kulturno – umetnički program za učenike, profesore i roditelje biće izveden u petak u sali bioskopa „Moravica” są početkom u 16 časova. Kada su u pitanju sportske aktivnosti, u subotu u 10 sati u nastavničkoj kancelariji biće organizovnn šahovski turnir za učenike i profesore.