eSokobanja.rs

Manifestacija Bašta otvorenog srca koja se tradicionalno održava 1. januara, ove godine privukla je veliki broj kako turista, tako i meštana. OTKS je za sve prisutne obezbedila dobar provod uz muziku i trubače, čaj, grejanu rakiju i kuvano vino i tradicionalnu hranu i poslastice.

04.01.2011. VEST – Bašta otvorenog srca

Manifestacija "Bašta otvorenog srca" koja se tradicionalno održava 1. januara, ove godine privukla je veliki broj kako turista, tako i meštana. OTKS je za sve prisutne obezbedila dobar provod uz muziku i trubače, čaj, grejanu rakiju i kuvano vino i tradicionalnu hranu i poslastice. Sokoanjski gosti sa kojima smo razgovarali kažu da je ova manifestacija odlično organizovana i da se uvek lepo provedu u Sokobanji za Novogodišnje praznike.

 


04. 01. 2011. VEST: DOČEK DEDA MRAZA

Doček Deda mraza za najmladje sugradjane OTKS organizovala je u petak 31. decembra u centru Sokobanje. Najmladji su imali priliku i da uživaju u predstavi pozorišne trupe „Skituljko“.Tokom dočeka Deda Mraza razgovarali smo sa roditeljima i mališanima. Deca su bila oduševljena predstavom. I pored toga što je bilo hladno, ispred Kafe kluba „17“ u centru smo zatekli veliki broj mališana. U isto vreme u centru Sokobanje meštani i gosti mogli su da se posluže čajevima preduzeća „Adonis“.


04.01.2011. VEST – Doček u hotelima

Novu 2011. godinu u sokobanjskim hotelima i dočekao veliki broj turista iz svih krajeva Srbije i bivših jugoslovenskih republika. U SB “Banjica”, Novu godinu dočekalo 450 gostiju, u Moravici 200 i u hotelu „Zdravljak“ oko 500 gostiju. Ekipa RTV Sokobanja u Novogodišnjoj noći obišla je hotele, i prema anketama koje smo uradili bilo je veselo i zabavno.