Bašta otvorenog srca - Vesti Soko TV 04.01.2011.godine

Manifestacija Bašta otvorenog srca koja se tradicionalno održava 1. januara, ove godine privukla je veliki broj kako turista, tako i meštana. OTKS je za sve prisutne obezbedila dobar provod uz muziku i trubače, čaj, grejanu rakiju i kuvano vino i tradicionalnu hranu i poslastice.

Bašta otvorenog srca - Vesti Soko TV 04.01.2011.godine
4 Januar 2011

04.01.2011. VEST – Bašta otvorenog srca

Manifestacija "Bašta otvorenog srca" koja se tradicionalno održava 1. januara, ove godine privukla je veliki broj kako turista, tako i meštana. OTKS je za sve prisutne obezbedila dobar provod uz muziku i trubače, čaj, grejanu rakiju i kuvano vino i tradicionalnu hranu i poslastice. Sokoanjski gosti sa kojima smo razgovarali kažu da je ova manifestacija odlično organizovana i da se uvek lepo provedu u Sokobanji za Novogodišnje praznike.


04. 01. 2011. VEST: DOČEK DEDA MRAZA

Doček Deda mraza za najmladje sugradjane OTKS organizovala je u petak 31. decembra u centru Sokobanje. Najmladji su imali priliku i da uživaju u predstavi pozorišne trupe „Skituljko“.Tokom dočeka Deda Mraza razgovarali smo sa roditeljima i mališanima. Deca su bila oduševljena predstavom. I pored toga što je bilo hladno, ispred Kafe kluba „17“ u centru smo zatekli veliki broj mališana. U isto vreme u centru Sokobanje meštani i gosti mogli su da se posluže čajevima preduzeća „Adonis“.


04.01.2011. VEST – Doček u hotelima

Novu 2011. godinu u sokobanjskim hotelima i dočekao veliki broj turista iz svih krajeva Srbije i bivših jugoslovenskih republika. U SB “Banjica”, Novu godinu dočekalo 450 gostiju, u Moravici 200 i u hotelu „Zdravljak“ oko 500 gostiju. Ekipa RTV Sokobanja u Novogodišnjoj noći obišla je hotele, i prema anketama koje smo uradili bilo je veselo i zabavno.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt