eSokobanja.rs

Posle večere preporučujemo šetnju po centru i u parku „Banjica“, gde možete sedeti na klupi pored Moravice i odmoriti uz prijatan žuboru reke. Istovremeno ćete napuniti pluća svežim, večernjim vazduhom što će vam omogućiti da brzo zaspite.
U letnjoj sezoni u večernjim satima možete pogledati program „Banjskog kulturnog leta“, koji najčešće obuhvata nastupe kluturno-umetničkih društava, književne večeri, koncerte ili pozorišne predstave. Program se realizuje u atrijumu ispred Zavičajnog muzeja ili na letnjoj pozornici „Vrelo“.
Prijatno letnje veče iskoristite i da obiđete sajam knjiga, koji se održava u samom centru. Na sajmu učestvuje više izdavača, pa je samim timi veliki izbor knjiga.
pored ovih kulturnih, tu su i sportska dešavanja, kao što su noćni turniri u malom fudbalu, basketu itd. Utakmice su uglavnom na igralištu kod škole, a ulaz je slobodan, pa ako volite sport nemojte propustite priliku.
Ako posle ovoga želite nešto da popijete svratite u neki od brojnih lokala. Vićina njih u letnjoj sezoni ima bašte i prijatne „žive svirke“, pa će sigurno biti i nešto po vašem ukusu. Cene su pristupačne, a usluga na zadovoljavajućem nivou.
Van sezone „žive svirke“ se orgnaizuju u pojedinim lokalima vikendom.

Želimo vam lep provod!