eBooking.rs

Kompletna turistička ponuda Sokobanje biće prestavljena na 32. Međunarodnom sajmu turizma koji počinje sutra u Beogradu i traje do 28. februara. Na objedinjenom štandu nastupiće Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, Specijalna bolnica Sokobanja, Specijalna bolnica Banjica, HTP Lepterija i po prvi put tri turističke agencije, Sokograd Turs, Soko Turs i Palma.

Kompletna turistička ponuda Sokobanje biće prestavljena na 32. Međunarodnom sajmu turizma koji počinje sutra u Beogradu i traje do 28. februara.
Na objedinjenom štandu nastupiće Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja, Specijalna bolnica Sokobanja, Specijalna bolnica Banjica, HTP Lepterija i po prvi put tri turističke agencije, Sokograd Turs, Soko Turs i Palma.
Ono što je u ovom trenutku veoma važno to je i sama činjenica da cene smeštaja i usluga u 2010. godini neće biti promenjene u odnosu na 2009. i 2008. godinu. Čak se planiraju i određeni sajamski popusti. Sokobanjski turistički radnici Sokobanju će prezentovati onako kako je najbolje moguće, to jest sve ono što ona u suštini i nudi i što je u prednosti na ostala turistička mesta, a to su pre svega njeni prirodni i ljudski potencijali.
Sokobanja će se promovisati ove godine u skladu sa novim sloganom ZELENO SRCE SRBIJE, i novim zaštitnim zelenim bojama, a štand je u tom smislu i uradjen, tako da će promovisati te zelene boje, odnosno njenu ekološku čistotu i njene prirodne potencijale, kao što je lekoviti faktor, u koji spada njena klima i vazduh.
„Mislim da smo se svi zajedno dobro pripremili i očekujem da ćemo postići pozitivne efekte kada je u pitanju promocija Sokobanje na sajmu, a i sve ono što dolazi kao posledica tog nastupa na sajmu a to je glavna turistička sezona i naravno turistički prometi u prolećnim mesecima u pred sezoni“. Izjavio je vršilac dužnosti direktora OTKS Lubinko Milenković u dnevniku SOKO TV.