sokobanjski gosti  Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti prvomajske i uskršnje praznike, predlažemo Vam da zajedno sa svojom porodicom posetite Sokobanju. Poznata po čistom, svežem vazduhu i netaknutoj prirodi sa mnoštvom izletišta, Sokobanja je pravi izbor za Vaš porodični prolećni odmor.

Tradicionalni prvomajski uranak svake godine u Sokobanji okuplja veliki broj turista, iz svih krajeva naše zemlje, koji ovaj praznik provode na mnogobrojnim izletištima u okolini Sokobanje. Izletišta Lepterija, Kalinovica, Grudno, Očno, Izvor reke Moravice, Bovansko i Vrmdžansko jezero i mnogobrojne druge atraktivne lokacije tada su pune gostiju koji provode dan u razonodi, roštiljanju I sportskim aktivnostima.

Sokobanja Vam u terminu prvomajskih i uskršnjih praznika nudi kvalitetan privatni smeštaj koji je u stanju da zadovolji najrazličitije ukuse i zato budite sigurni da ćete u mnoštvu ponuda privatnih stanodavaca pronaći baš ono što odgovara vašim potrebama. Ponuda privatnog smeštaja u Sokobanji podrazumeva vile, apartmane, studia, sobe, kuće za odmor i stanove za izdavanje. Svaki apartman poseduje dnevni boravak, zasebnu spavaću sobu , kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i parking za automobil. Većina apartmana ima wireless internet i kablovsku TV. Studia poseduju francuski i pomoćni ležaj, kuhinju, kupatilo, kablovsku TV, wireless internet, terasu i parking za automobil. Cene u terminu prvomajskih i uskršnjih praznika su veoma povoljne I prilagodjene svačijem džepu. Pogledajte ponudu apartmani u Sokobanji i izaberite najbolji za sebe i svoju porodicu.

Vidimo se u Sokobanji!

Rtanj

Ripaljka

Moravica

Pretraga

Languages:
Srpski English German French Magyar Russian Italian Greek

APARTMANI VUJKOVIĆ

Apartmani Vujković Sokobanja

Vila Marković-a

vila Marković-a Sokobanja

Apartmani ROSHO

Apartmani Roshu Sokobanja

Vila MON REPOS

Vila MON REPOS Sokobanja

Vila Uzor Apartmani

Apartmani Uzor Sokobanja

Mapa Sokobanje

Mapa grada Sokobanja

Poslednji oglasi

Kreditna - Investicije

Kreditna - Investicije – Pratnj - Kredit I znajmljivanje - Kredit Vlasnici - Kredit Osiguranje ...

Za kategorizaciju smeštaja

Stanodavci, sve dokumente o kategorizaciji ugostiteljskih objekata možete preuzeti na ovom linku!

kategorizacija smestaja

formular za smestaj
Možemo vam ponuditi veliki broj apartmana, studija i soba u privatnom i hotelskom smeštaju u Sokobanji. Vi samo ispunite kontakt formu a stanodavci će vam poslati svoje ponude.

Virtuelna šetnja

Virtuelna šetnja kroz Sokobanju

Izdvajamo

Postavite pitanje Dr. Siniši Miloševiću

Video

Anketa

Glasajte za neki od sokobanjskih restorana!


Naši partneri

Soko Terme Sokobanja
Vrnjacka Banja
Soko Banja lecenje i smestaj
wellness i spa centar soko banja

Ko je online?

Ukupno na vezi:

21

71%
24%
5%

Na vezi u poslednja 24h:

2187

77%
14%
2%
1%
1%