Cenovnik ulaznica i usluga akva parka u Sokobanji za sezonu 2013.

Skupština opštine Sokobanja, na sednici od 14.06.2013. godine usvojila je Cenovnik ulaznica i usluga Akva parka Podina u Sokobanji za sezonu 2013. godine, po usvojenom Predlogu UO ORganizacije za turizam i kulturu i sport, Sokobanja.

Svetski dan davalaca krvi

Danas, 14.06.2013. obeležava se Svetski dan davalaca krvi. Širom Srbije održavaju se akcije dobrovoljnog davanja krvi. Građani mogu da daju krv u transfuziomobilu, a tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Beogradu biće održana i u Studentskom gradu.

Teretana na otvorenom - COCA COLA

Poznati svetski brend, Coca-Cola, ove godine slavi jubilej - 45 godina postojanja u Srbiji. Tim povodom, Coca-Cola sistem raspisao je konkurs za dobijanje aktivnih zona – teretana na otvorenom.

Sv.Car Konstantin i carica Jelena i vašar u Sokobanji

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeležavaju praznik posvećen uspomeni na svetog cara Konstantina i svetu caricu Jelenu čijom je zaslugom proglašena sloboda hrišćanske veroispovesti.

SPECIJALNA PONUDA GRČKA - DO POPUNE KAPACITETA

Specijalna ponuda aranžmana za JUN 2013. Aranžmani na bazi 10 noćenja u atraktivnim grčkim letovalištima, po ceni od 80 do 110 eura po osobi. Cena podrazumeva smeštaj po osobi, prevoz je GRATIS .

HIT CENA Grčka - Sitonija - Sarti

Turistička agencija Sokoinfo, Karađorđeva bb/3, kao subagent i ove sezone nudi Vam široku lepezu aranžmana za leto 2013. Izdvajamo: GRČKA - SITONIJA- SARTI HIT CENA Paket aranžman Autobuski prevoz i 12 noćenja u Sitoniji (Sarti) za SAMO 138 €!

III medjunarodna izložba pasa svih rasa u Sokobanji

Na terenima Hotela Zdravljak, 27.07.2013. god. u 19 h održaće se III medjunarodna izložba pasa svih rasa, u organizaciji Kinološkog društva Sokobanja, pod pokroviteljstvom Opštine Sokobanja.

Vaskrs

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik, praznik nad praznicima! Prvo Vaskrs pa Božić! Tako je po važnosti, nikakvo čudo. Vaskrs je najveći od svih jer je na taj dan Isus Hristos ili Hrist vaskrsnuo iz mrtvih, pobedio smrt i svim ljudima od praroditelja Adama i Eve - darovao večan život!!!...

Prvomajski praznici

Tradicionalno, Prvog maja u Sokobanji okupio se veliki broj posetilaca iz svih krajeva Srbije. Mnogobrojni turisti iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kruševca, Kragujevca ovaj praznik proveli su na izletištima Ozrena i Rtnja , na Bovanskom i Vrmdžanskom jezeru, izvoru reke Moravice...

Nova Turistička karta Sokobanje

Biciklistički klub GORSKI, 23.04.2013. obeležаvа trogodišnjicu svog postojanja. Tim povodom ovaj klub pripremio je Turističku kаrtu opštine Sokobаnjа 2013. Za grafički dizajn zadužen je Aleksandar Miletić.

Naša preporuka

Pretraga

Languages:
Srpski English German French Magyar Russian Italian Greek

APARTMANI VUJKOVIĆ

Apartmani Vujković Sokobanja

Vila Marković-a

vila Marković-a Sokobanja

Apartmani ROSHO

Apartmani Roshu Sokobanja

Vila MON REPOS

Vila MON REPOS Sokobanja

Vila Uzor Apartmani

Apartmani Uzor Sokobanja

Mapa Sokobanje

Mapa grada Sokobanja

Poslednji oglasi

Kreditna - Investicije

Kreditna - Investicije – Pratnj - Kredit I znajmljivanje - Kredit Vlasnici - Kredit Osiguranje ...

Za kategorizaciju smeštaja

Stanodavci, sve dokumente o kategorizaciji ugostiteljskih objekata možete preuzeti na ovom linku!

kategorizacija smestaja

formular za smestaj
Možemo vam ponuditi veliki broj apartmana, studija i soba u privatnom i hotelskom smeštaju u Sokobanji. Vi samo ispunite kontakt formu a stanodavci će vam poslati svoje ponude.

Virtuelna šetnja

Virtuelna šetnja kroz Sokobanju

Izdvajamo

Postavite pitanje Dr. Siniši Miloševiću

Video

Anketa

Glasajte za neki od sokobanjskih restorana!


Naši partneri

Soko Terme Sokobanja
Vrnjacka Banja
Soko Banja lecenje i smestaj
wellness i spa centar soko banja

Ko je online?

Ukupno na vezi:

17

76%
6%
6%
6%
6%

Na vezi u poslednja 24h:

2134

77%
14%
2%
1%
1%