Bašta otvorenog srca - Sokobanja 2014.god

Tačno u podne i ovog početka godine, tradicionalo za banjske goste i meštane upriličena je zakuska u Bašti Ozren, pod već prepoznatljivim nazivom BAŠTA OTVORENOG SRCA

Palo DRVO ŽELJA

U sokobanjskom parku na Banjici palo je dugogodišnje stablo platana specifičnog oblika. Stablo je poslednjih godina služilo kao stanica u popularnoj i već tradicionalnoj manifestaciji MARATON ŽELJA

Rekonstrukcija ulice Nikola Pašić u Sokobanji

U toku je kompletna rekonstrukcija ulice Nikole Pasica u Sokobanji. Radovi obuhvataju rekonstrukciju kolovozne konstrukcije, rekonstrukciju vodovodne mreze i izgradnju trotoara na slobodnom delu javnog zemljista.

Futures F14 Serbia Sokobanja Open

Na terenima Hotela Zdravljak, danas 24.09.2013. počeo je glavni teniski turnir Futures F14 Serbia Sokobanja Open, u organizaciji teniskog kluba Vegas iz Sokobanje i Teniskog saveza Srbije

Broj gostiju u septembru manji u odnosu na prošlu godinu

Prema podacima Turističke agencije Sokoinfo, broj gostiju koji trenutno boravi u Sokobanji, nešto je manji u odnosu na broj gostiju koji su Sokobanju posetli u drugoj polovini septembra meseca prošle godine.

Maraton želja VI

VI po redu, Maraton želja u Sokobanji, u ogranizaciji Organizacije za turizam, kulturu i sport, Sokobanja, održaće se u terminu 24.08.2013. i 25.08.2013. Ova manifestacija je konciparana tako da učesnici maratona obidju šest turističkih lokaliteta po narodnom verovanju vezanih za ispunjenje želja.

OTVARANJE NOVOG DEČIJEG BAZENA

U subotu 27. jula 2013. otvara se novi dečiji bazen na Akva parku „Podina“. Bazen je površine preko 400m2, dubine 55cm, sa vodenim atrakcijama. Radno vreme Akva parka u subotu biće od 10:00 – 15:00 sati, zbog priprema i organizacije koncerta Aleksandre Radović, koji će se uveče održati u Akva parku od 21:00 sat.

Koncert Jelene Rozge u Soko banji

Bivša članica grupe MAGAZIN i popularna hrvatska pevačica Jelena Rozga održaće koncert u najposećenijoj Banji Srbije, Sokobanji. Koncert će biti održan u okviru kompleksa bazena PODINA u ponedeljak 19.08.2013.godine u 21h.

KONCERT ALEKSANDRE RADOVIĆ – CENA ULAZNICE 200 DINARA, ZA POSETIOCE AKVA PARKA BESPLATNO!!!

Koncert Aleksandre Radović biće održan u Akva parku Podina u Sokobanji, u subotu 27.07.2013. godine. Početak je u 21:00 sat.

Sveti Jovan Biljober XIX Sokobanja

U terminu 02. – 07. 07. 2013. u Sokobanji se održavaju XIX po redu, Susreti „ Sveti Jovan Biljober“. Oganizator susreta je i ove godine Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja, dok su suorganizatori DOO Adonis i Udruženje za lekovito bilje „ dr Jovan Tucakov“

Naša preporuka

Pretraga

Languages:
Srpski English German French Magyar Russian Italian Greek

APARTMANI VUJKOVIĆ

Apartmani Vujković Sokobanja

Vila Marković-a

vila Marković-a Sokobanja

Apartmani ROSHO

Apartmani Roshu Sokobanja

Vila MON REPOS

Vila MON REPOS Sokobanja

Vila Uzor Apartmani

Apartmani Uzor Sokobanja

Mapa Sokobanje

Mapa grada Sokobanja

Poslednji oglasi

Kreditna - Investicije

Kreditna - Investicije – Pratnj - Kredit I znajmljivanje - Kredit Vlasnici - Kredit Osiguranje ...

Za kategorizaciju smeštaja

Stanodavci, sve dokumente o kategorizaciji ugostiteljskih objekata možete preuzeti na ovom linku!

kategorizacija smestaja

formular za smestaj
Možemo vam ponuditi veliki broj apartmana, studija i soba u privatnom i hotelskom smeštaju u Sokobanji. Vi samo ispunite kontakt formu a stanodavci će vam poslati svoje ponude.

Virtuelna šetnja

Virtuelna šetnja kroz Sokobanju

Izdvajamo

Postavite pitanje Dr. Siniši Miloševiću

Video

Anketa

Glasajte za neki od sokobanjskih restorana!


Naši partneri

Soko Terme Sokobanja
Vrnjacka Banja
Soko Banja lecenje i smestaj
wellness i spa centar soko banja

Ko je online?

Ukupno na vezi:

7

71%
29%

Na vezi u poslednja 24h:

2207

75%
16%
2%
1%
1%