Medjunarodni sabor na Kadibogazu 2014.godine

Od 18.-20. jula na graničnom prelazu Kadibogaz biće održan tradicionalni međunarodni sabor Kadibogaz 2014. Ovu jedinstvenu manifestaciju karakteriše to što će u ova tri dana državna granica između Srbije i Bugarske

Nova atrakcija u Akva parku

Akva park Podina u Sokobanji dobio je novu vodenu atrakciju. Na veliku radost najmlađih posetilaca u dečjem bazenu postavljena je nova vodena atrakcija za zabavu i uživanje.

Prvomajski i uskršnji praznici - Privatni smeštaj u Sokobanji

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti prvomajske i uskršnje praznike, predlažemo Vam da zajedno sa svojom porodicom posetite Sokobanju. Poznata po čistom, svežem vazduhu i netaknutoj prirodi sa mnoštvom izletišta, Sokobanja je pravi izbor za Vaš porodični prolećni odmor.

8. mart

8. mart:: Za svetski, evropski, srpski, gradsko-seoski/seosko-gradski, porodični... Vaš i naš, tvoj i moj - Dan žena... svako iz svog ugla, na svoj način, a i kako bi drukčije! Ali, svi se slažu u jednom: SREĆAN VAM PRAZNIK!

Tribina SNS U SOKOBANJI

Tribina SNS U SOKOBANJI - Gost tribine bio je generalni direktor JPPEU Resavica, g.din Vladan Milošević koji je ujedno i kandidat za poslanika SNS u opštini Despotovac.

Zimski uspon na Midžor 2014

Zimski uspon na Midžor, veličanstveni skup sa preko 150-oro učesnika, koji je organizovao PAK Mosor iz Niša, održan je u subotu, 8.februara 2014.godine. Jug Srbije još jednom pokazao svoju planinarsku snagu, odvažnost i solidarnost.

SAVIN DAN

SAVIN DAN:: Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici svake godine , 27.januara, svetkuju i slave osnivača srpske crkve i škole Svetoga Savu. Taj dan u svim školama u Srbiji obeležava se radno ali ne i nastavno, te djaci tog dana odlaze u crkvu a potom u školu na tradicionalnu školsku slavu. Tada se mole i pevaju s ljubavlju svom svetitelju Savi.

Svetosavske svečanosti XXII

Program dvadesetdrugih svetosavskih svecanosti u Sokobanji. Dobrotvorno društvo SVETI SAVA u saradnji sa SRPSKOM PRAVOSLAVNOM CRKVOM, OSNOVNOM ŠKOLOM MITROPOLIT MIHAILO, P.U. BUCKO SOKOBANJA, SRPSKIM LEKARSKIM DRUŠTVOM, ORGANIZACIJOM ZA TURIZMA, KULTURU I SPORT SOKOBANJA, BIBLIOTEKOM STEVAN SREMAC, KNJIŽEVNIM KLUBOM SOKOLOVO PERO I SKUPŠTINOM OPŠTINE SOKOBANJA

Pravoslavna - srpska Nova godina

Pravoslavna Nova godina, prema julijanskom kalendaru slavi se 14. januara. Ovaj kalendar, osim srpske pravoslavne crkve, poštuju i ruska, bugarska i gruzijska pravoslavna crkva, Jerusalimska patrijaršija, monasi sa Svete gore i starokalendarci u Grčkoj

BADNJI DAN-BADNJE VEČE

BADNJI DAN-BADNJE VEČE:: Dan uoči Božića naziva se Badnji dan, a veče koje sledi Badnje veče, zbog toga što se toga dana i te večeri BDENIŠE, ne spava, no se sa nestrpljenjem očekuje najsvečaniji momenat u istoriji roda ljudskog rođenje Bogodeteta Hrista

Naša preporuka

Pretraga

Languages:
Srpski English German French Magyar Russian Italian Greek

APARTMANI VUJKOVIĆ

Apartmani Vujković Sokobanja

Vila Marković-a

vila Marković-a Sokobanja

Apartmani ROSHO

Apartmani Roshu Sokobanja

Vila MON REPOS

Vila MON REPOS Sokobanja

Vila Uzor Apartmani

Apartmani Uzor Sokobanja

Mapa Sokobanje

Mapa grada Sokobanja

Poslednji oglasi

Kreditna - Investicije

Kreditna - Investicije – Pratnj - Kredit I znajmljivanje - Kredit Vlasnici - Kredit Osiguranje ...

Za kategorizaciju smeštaja

Stanodavci, sve dokumente o kategorizaciji ugostiteljskih objekata možete preuzeti na ovom linku!

kategorizacija smestaja

formular za smestaj
Možemo vam ponuditi veliki broj apartmana, studija i soba u privatnom i hotelskom smeštaju u Sokobanji. Vi samo ispunite kontakt formu a stanodavci će vam poslati svoje ponude.

Virtuelna šetnja

Virtuelna šetnja kroz Sokobanju

Izdvajamo

Postavite pitanje Dr. Siniši Miloševiću

Video

Anketa

Glasajte za neki od sokobanjskih restorana!


Naši partneri

Soko Terme Sokobanja
Vrnjacka Banja
Soko Banja lecenje i smestaj
wellness i spa centar soko banja

Ko je online?

Ukupno na vezi:

8

75%
25%

Na vezi u poslednja 24h:

2208

75%
16%
2%
1%
1%