Apartman“Lepterija“ nalazi se u podkrovlju (ll sprat) porodicne zgrade i 50m od sokobanjske promenade. Povrsine je 80m2, ima dve spavace sobe: jedna je sa francuskim lezajem, garderober, TV. sa kablovskom a druga dva odvojena lezaja, garderober i konekcijom za internet. Dnevni boravak je klimatizovan i sadrzi ležaj za sedenje i spavanje, dve fotelje, TV sa kablovskom i internet priklučkom. Kompletno opremljenom kuhonjom, trpezarijom i kupatilo. Ovaj apartman ima i balkon na severnoj strani i lodju na juznoj. Pogodan je za boravak dve porodice. Parking obezbedjen.

Apartman Lepterija Apartman Lepterija dnevni boravak Apartman Lepterija trpezarija Apartman Lepterija kuhinja 1 Apartman Lepterija kuhinja Apartman Lepterija soba sa francuskim Apartman Lepterija spavaća soba Apartman Lepterija kupatilo Apartman Lepterija kupatilo 1 Lokacija apartmana Randjelović

Obuhvata: TV, kablovska, klima, internet, parking

Broj kreveta: 4+2

Cena: 0 Eur

Kontakt ime: Saša
Telefon: 018 830 004 | 063/ 76 000 11


View Larger Map

Pretraga

Languages:
Srpski English German French Magyar Russian Italian Greek

Video

formular za smestaj
Možemo vam ponuditi veliki broj apartmana, studija i soba u privatnom i hotelskom smeštaju u Sokobanji. Vi samo ispunite kontakt formu a stanodavci će vam poslati svoje ponude.

Izdvajamo

Postavite pitanje Dr. Siniši Miloševiću