Nastavljajući tradiciju okupljanja i organizovanja zanatlija kroz Udruženje zanatlija a sve prateći promene koje vreme nosi sa sobom preduzetnici i zanatlije Sokobanje su 20. 09. 2002. godine formirali Opšte udruženje predizetnika. Udruženje je nastavak rada ranijeg Udruženja zanatlija, ugostitelja i autoprevoznika koje je postojalo u Soko Banji.
Danas u okviru Udruženja postoji Centar za privredni razvoj, čije su osnivanje pomogli Opština Soko Banja, Privredna komora Srbije i donatorska organizacija CHF International, tako da Udruženje ima kancelariju u zgradi opštine koja je opremljena svom IT opremom, osim projektora i platna i drugu kancelariju u vlasništvu koja se koristi kao sala za sastanke.
Pored toga što se Udruženje bavi problemima preduzetnika u odnosu na lokalnu samoupravu (lokalne komunalne takse, zakup javnih površina, promocije, učešće u nekim procesima odlučivanja lokalne samouprave...), organizuje preduzetnike po granskim sekcijama (sekcija ugostitelja, stanodavaca, taksista, autoprevoznika, trgovacapreduzetnika sa pijace i sekcija žena preduzetnika). Kao Centar za privredni razvoj pomaže se preduzetnicima u postupku kod Agencije za privredne registre, u svemu što je vezano za konkurse kod Fonda za razvoj i ministarstva. Onima koji žele da pokrenu sopstveni biznis pomaže se prilikom registracije i prikupljanja potrebne dokumentacije. Takođe se i bavi organizovanjem raznih vidova edukacija , seminara i slično.
Udruženje danas broji oko 90 aktivnih članova i ako na teritoriji opštine Soko Banja trenutno radi 574 preduzetnika i 30 privatnih pravnih lica, te je sada prioritetni cilj omasovljavanje članstva.
Poslednjih godina pod naše okrilje je došao i veliki broj privatnih stanodavaca, pa smo na Sajmu turizma u Novom Sadu 2008.god, prvi put izašli sa konpletnom ponudom privatnog smeštaja u Soko Banji.

Nemanjina 5
18230 Soko Banja
Telefon i faks : 018/884-184

E-mail: preduzetnici.sokobanja@yahoo.com

Pretraga

Languages:
Srpski English German French Magyar Russian Italian Greek

APARTMANI VUJKOVIĆ

Apartmani Vujković Sokobanja

Vila Marković-a

vila Marković-a Sokobanja

Apartmani ROSHO

Apartmani Roshu Sokobanja

Vila MON REPOS

Vila MON REPOS Sokobanja

Vila Uzor Apartmani

Apartmani Uzor Sokobanja

Mapa Sokobanje

Mapa grada Sokobanja

Poslednji oglasi

Kreditna - Investicije

Kreditna - Investicije – Pratnj - Kredit I znajmljivanje - Kredit Vlasnici - Kredit Osiguranje ...

Za kategorizaciju smeštaja

Stanodavci, sve dokumente o kategorizaciji ugostiteljskih objekata možete preuzeti na ovom linku!

kategorizacija smestaja

formular za smestaj
Možemo vam ponuditi veliki broj apartmana, studija i soba u privatnom i hotelskom smeštaju u Sokobanji. Vi samo ispunite kontakt formu a stanodavci će vam poslati svoje ponude.

Virtuelna šetnja

Virtuelna šetnja kroz Sokobanju

Izdvajamo

Postavite pitanje Dr. Siniši Miloševiću

Video

Anketa

Glasajte za neki od sokobanjskih restorana!


Naši partneri

Soko Terme Sokobanja
Vrnjacka Banja
Soko Banja lecenje i smestaj
wellness i spa centar soko banja

Ko je online?

Ukupno na vezi:

27

67%
30%
4%

Na vezi u poslednja 24h:

2191

77%
14%
2%
1%
1%